Μελίνα Ασλανίδου: Ακυρώνεται η συναυλία στο Βέακειο Θέατρο. Η «360 Entertainment», διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας που επρόκειτο να δώσει η Μελίνα Ασλανίδου στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά. Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου. Αναλαμβάνει την ευθύνη της ακύρωσης της εν λόγω συναυλίας λόγω ανυπέρβλητων τεχνικών προβλημάτων της τελευταίας στιγμής.

Μετά την άκρως επιτυχημένη πανευρωπαϊκή περιοδεία και τις συναυλίες της στη Λατινική Αμερική Η Μελίνα Ασλανίδου συνέχισε το καλοκαίρι το μουσικό ταξίδι της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η θερινή περιοδεία της αγαπημένης ερμηνεύτριας αναμενόταν να ολοκληρωθεί με τη συγκεκριμένη συναυλία στο Βέακειο Θέατρο Πειραιά.

«Ευχαριστούμε όσους αγόρασαν εισιτήριο και επέλεξαν να περάσουν την σημερινή βραδιά με τη Μελίνα στο Βεάκειο». Αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε για τη ματαίωση της συναυλίας.

Για την αποφυγή επιπλέον ταλαιπωρίας και προς διευκόλυνση του κοινού. Υπάρχει η ακόλουθη ενημέρωση για τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων:

– Για όσα εισιτήρια η πληρωμή έχει γίνει με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω «Viva». Η επιστροφή θα γίνει αυτόματα στην κάρτα του αγοραστή.

– Για όσα εισιτήρια έχουν αγοραστεί με μετρητά, θα πρέπει ο κάτοχός τους να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 210 6435567, καθημερινά 12:00 – 16:00.

– Για όσα εισιτήρια έχουν αγοραστεί από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει από τα Εκδοτήρια του Δημοτικού Θεάτρου (Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 10:00 – 14:00) Μελίνα Ασλανίδου: Ακυρώνεται η συναυλία στο Βέακειο Θέατρο.