Με τη Μελίνα Μακρή συμμετέχει η Ελλάδα! – OGAE VIDEO CONTEST 2018. Μετά τους διαγωνισμούς OGAE Song Contest (στο οποίο συμμετέχουμε με τη «Βασίλισσα» της Ελένης Φουρέιρα) και OGAE Second Chance Contest (στον οποίον φέτος δεν λαμβάνουμε μέρος αλλά ψηφίζουμε μόνο ως επιτροπή).  Ο OGAE International μας προσκαλεί να λάβουμε μέρος στον τρίτο διαγωνισμό του δικτύου, τον OGAE Video Contest!

Όπως προδίδει ο τίτλος του, ο συγκεκριμένος διαγωνισμός διεξάγεται ανάμεσα στα σωματεία OGAE και αφορά τα video clips με τα οποία η κάθε χώρα επιλέγει να συμμετέχει! Η ιδέα του διαγωνισμού ξεκίνησε το 2003 από τον OGAE Turkey και μετρά ήδη 15 επιτυχημένα χρόνια!

Μεγάλος νικητής του OGAE Video Contest 2017 ήταν ο OGAE Belgium ο οποίος για φέτος έχει αναλάβει την διεξαγωγή και την διοργάνωση του διαγωνισμού.

Με τη Μελίνα Μακρή συμμετέχει η Ελλάδα! – OGAE VIDEO CONTEST 2018melmak-thirio

 

Ο OGAE Greece 

Eπέλεξε την συμμετοχή του για φέτος με εσωτερική ανάθεση από το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου και το αποτέλεσμα ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018! Η συμμετοχή του σωματείου μας λοιπόν για τον OGAE Video Contest 2018 είναι το video clip του τραγουδιού «Θηρίο» με ερμηνεύτρια την Μελίνα Μακρή.

Δειτε ακομη…Έρχεται το νεο τραγούδι του Ζαφείρη Μελά δια χειρός Ανδρέα Κομπόση

Πηγή: ogaegreece.com