Μαρίνα Λαζαράκη – Στην Υγειά μας | Video clip

Μαρίνα Λαζαράκη - Στην Υγειά μας | Video clip

Η Μαρίνα Λαζαράκη κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο τραγούδι της με τίτλο “Στην Υγειά μας”.

Με χορευτικό ρυθμό και το γνωστό της κέφι ξεσηκώνει με το νέο τραγούδι που κυκλοφορεί με video clip.

Το music video βγάζει έντονο καλοκαιρινό άρωμα και έχει σκηνοθετηθεί από τον Κωνσταντίνο Βαβαρούτα.

Την μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Γιώργος Γιαννικόπουλος, ενώ οι στίχοι είναι του Πέτρου Αγγελόπουλου.

Το video clip που βγάζει έντονο καλοκαιρινό άρωμα συμμετείχαν: Ο Νίκος Σούκας, Βασίλης Θωμάς, Πέγκυ Ζήση, Αγγελική Βροντού, Eβελίνα Βασιλακέ.

Στην Υγειά μας: Ακούστε το νέο τραγούδι της Μαρίνας Λαζαράκη

Το νέο τραγουδι «Στην Υγειά μας» κυκλοφορεί από το studio Orange.

Δειτε το video clip εδω.

Λιγα λογια για την Μαρίνα…

Σε ηλικία 13 ετών έπιασε το μικρόφωνο και ξεκίνησε να τραγουδά δημοτικά τραγούδια έκτοτε η πορεία της στο τραγούδι ήταν γεμάτο από ευχάριστες εκπλήξεις.

Η αγάπη της είναι το τραγούδι και αν και μικρή σε ηλικία έχει δείξει ότι διαθέτει αρκετές προδιαγραφές σε ένα είδος μουσικής που γίνεται ολοένα και πιο αγαπητό στον κόσμο.

Στην παραδοσιακή δημοτική μουσική. Η νεαρή Μαρίνα Λαζαράκη  που έχει γεννηθεί στην Πάτρα έχει μεγάλη  λατρεία στο τραγούδι και για χάρη του άφησε πίσω της τον αθλητισμό και την πορεία που είχε ξεκινήσει στον Έσπερο, έτσι ώστε να αφιερωθεί μόνο σε αυτό.

Η Μαρίνα Λαζαράκη έχοντας πλέον τον χρόνο για να ασχοληθεί μόνο με το τραγούδι και έχοντας αποφασίσει τον δρόμο που θέλει να ακολουθήσει στην ζωή της, θα την δούμε φέτος το καλοκαίρι σε πολλές από τις εκδηλώσεις και τα πανηγύρια που διοργανώνουν οι διάφοροι εκπολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής ή και τα χωριά.

Μαρίνα Λαζαράκη – Στην Υγειά μας | Video clip


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram Aκολουθήστε μας στο twitter. Και κάντε εγγραφή στο καναλι μας στο youtube. Γιατί το melodikos.gr. Ειναι παντού!