Μαρία Θεοδότου – Αμφιβολίες | video clip.

Μαρία Θεοδότου – Αμφιβολίες 2

Μια ευφάνταστη διασκευή της κλασικής επιτυχίας του Γρηγόρη Μπιθικώτση

Η Μαρία Θεοδότου είναι μια πολυσύνθετη ερμηνεύτρια με μεγάλη εμπειρία στις ζωντανές εμφανίσεις και εκλεκτές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας.
Πολύ δημοφιλής στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα η Μαρία παρουσιάζει τις «Αμφιβολίες», ως ψηφιακό προπομπό του πρώτου προσωπικού της δίσκου, που θα κυκλοφορήσει από το Ogdoo Music Group.

Η Μαρία Θεοδότου μαζί με τον τραγουδοποιό Απόστολο Μόσιο διασκευάζουν με σεβασμό και δημιουργικότητα την μεγάλη επιτυχία «Αμφιβολίες», του κορυφαίου ερμηνευτή και δημιουργού Γρηγόρη Μπιθικώτση, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1968 με τη φωνή του αγαπημένου Λευτέρη Μυτιληναίου.

Τα μεγάλα τραγούδια δεν έχουν ημερομηνία λήξης και είναι πάντα ενδιαφέρουσα η προσέγγιση τους από νέους καλλιτέχνες που τα ανανεώνουν με τη δημιουργικότητα και το ταλέντο τους.
Οι «Αμφιβολίες» παρουσιάζονται σε μια πολύ ενδιαφέρουσα, ρυθμική εκδοχή εμπλουτισμένη με την προσθήκη πνευστών, κρουστών και φωνητικών, που χαρίζουν στο τραγούδι μια καλοκαιρινή χορευτική αύρα.

Η Μαρία Θεοδότου ερμηνεύει με υποδειγματικό τρόπο, έχοντας σύμμαχο την διαυγή και ιδιαίτερη φωνή της, που τη βοηθά να ανταποκρίνεται άψογα στις προκλήσεις ενός τραγουδιού που είναι ήδη γνωστό και αγαπημένο από το πλατύ κοινό.

Οι «Αμφιβολίες» συνοδεύονται από ένα όμορφο video clip του ταλαντούχου, ανερχόμενου σκηνοθέτη Πάνου Ζενίδη, που επιλέγει ένα vintage σκηνικό για να οπτικοποιήσει και να αποδώσει τη διαχρονικότητα και την πατίνα του χρόνου, που έχει ένα τραγούδι δισκογραφημένο για πρώτη φορά πριν μισό αιώνα και ζει πλέον μια δεύτερη ζωή μέσα από την ερμηνεία της Μαρίας Θεοδότου.

Οι «Αμφιβολίες» κυκλοφορούν σε ψηφιακή μορφή από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Δειτε το video clip εδω.