Μαρία Κηλαηδόνη – Δεν Πειράζει Feat. Γιάννης Γιοκαρίνης.

maria_kelaidonhMαρία Κηλαηδόνη μας παρουσιάζει ένα νέο single σε στίχους και μουσική της ίδιας, με τίτλο «Δεν πειράζει» και με την συμμετοχή του Γιάννη Γιοκαρίνη.

Η ίδια λέει για αυτή την ηχογράφηση:

«Το «Δεν Πειράζει» γράφτηκε μια βραδιά του περσινού χειμώνα, που όπως λένε και οι στίχοι του «όλα γύρω μοιάζαν μαύρα». Ήταν από τα τραγούδια που γράφτηκαν πολύ γρήγορα, το πολύ μέσα σε 2 ώρες. Και θυμάμαι ότι όταν το τελείωσα. Η διάθεση μου έφτιαξε κατευθείαν.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι ο σύντροφός μου, του είπα «νομίζω ότι απόψε έγραψα ένα πολύ γλυκό τραγουδάκι». Και αυτό είναι το κυρίως σχόλιο που κάνουν όσοι το ακούνε για πρώτη φορά. Ένα γλυκό και τρυφερό τραγούδι.

Η επιλογή του Γιάννη Γιοκαρίνη για να το τραγουδήσουμε παρέα έγινε εύκολα. Σκέφτηκα ότι θα ταίριαζε σε αυτό το τραγούδι να γίνει ντουέτο και ο Γιάννης μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό λόγω της ειλικρίνειας. Της αμεσότητας και της τρυφερότητας που τον χαρακτηρίζει. Τον ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που έδειξε από την πρώτη μέχρι της τελευταία στιγμή της συνεργασίας μας.

Το τραγούδι αυτό λοιπόν είναι το αποτέλεσμα της έμπνευσης μιας βραδιάς και της αγάπης που έδειξαν όσοι βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί.

Δειτε το video clip εδω.

Μαρία Κηλαηδόνη – Δεν Πειράζει Feat. Γιάννης Γιοκαρίνης

 

ΣΤΙΧΟΙ/LYRICS:

Είναι κάτι μέρες που όλα γύρω μοιάζουν μαύρα
Στο μικρό μου το μυαλό κυριαρχούνε τα σκοτάδια
Κι ότι έχω ονειρευτεί κοντεύω να ξεχάσω
Σ’ότι έχω βασιστεί φοβάμαι πως θα χάσω

Τότε πάρε με αγκαλιά, πες μωρό μου δεν πειράζει
Ξέρω πέρασες πολλά, μα είμαι εδώ εγώ μην σε νοιάζει

Είναι κάτι μέρες που μου λείπουν όσοι ‘φύγαν
Όσοι είναι πια αλλού, όσοι μακριά μας πήγαν
Κι ότι λίγα έχω σκεφτεί δεν έχουν πια αξία
Ότι ως τώρα έχω βρει δεν έχει σημασία

Τότε πάρε με αγκαλιά, πες μωρό μου δεν πειράζει
Ξέρω πέρασες πολλά, μα είμαι εδώ εγώ μην σε νοιάζει