Μάνος Μακρόπουλος – Δε Με Κατάλαβες – Νεο τραγουδι.

Μάνος Μακρόπουλος - Δε Με Κατάλαβες

Ο Μάνος Μακρόπουλος επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο του τραγούδι «Δε με κατάλαβες«. Ο νέος λαϊκός τραγουδιστής από το Ηράκλειο της Κρήτης έχοντας στο ενεργητικό του 2 δισκογραφικές δουλειές και το cover του τραγουδιού στην «Στην Καρδιά»   έχει αποσπάσει πολλές θετικές κριτικές.

Φέτος επιστρέφει με αυτήν την δυνατή μπαλάντα και μας λέει «Δε με κατάλαβες» σε στίχους της Ιφιγένειας Κίκη και σε μουσική Βαγγέλη Λινοξυλάκη.

Η Ενορχήστρωση, ο Προγραμματισμός, η Μίξη, το Mastering έγιναν από τον Μίλτο Παπαϊωάννου στο MP Studio. Κλαρίνο & Νέυ έπαιξε ο Σταύρος Παζαρέντσης. Τύμπανα ο Ανδρέας Μουζάκης, Μπάσο ο Γιάννης Σόκιαλης. Κιθάρες ο Δημήτρης Χατζηκίδης, Πλήκτρα ο Βαγγέλης Λινοξυλάκης και ο Μίλτος Παπαϊωάννου και τέλος Βιολιά η Μαρία Δασκαλάκη. Το Voice Recording έγινε στο Studio Astra από τονΚώστα Μαρκάκη. Το Keyboards Recording έγινε στο MP Studio από τον Μίλτο Παπαϊωάννου και τέλος το Drums Recording έγινε στο Real Sound Studio από τονΕρμή Βογιατζή.

Την επιμέλεια και την Παραγωγή έχει κάνει η ίδια η στιχουργός, Ιφιγένεια Κίκη καιτέλος το artwork & όλα τα Covers επιμελήθηκε η Dusty Creations και το Lyric Videoo Σταμάτης Σπίνος για τηv Dusty Creations.

Κυκλοφορεί επίσημα σε digital single και είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

Μάνος Μακρόπουλος – Δε Με Κατάλαβες – Νεο τραγουδι.

Ακουστε το εδω.