Μαίρη Βάσσου – Βιογραφια.

Μαίρη Βάσσου - ΒιογραφιαΗ λαϊκή τραγουδίστρια Μαίρη Βάσσου

γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και από πολύ μικρή ηλικία άρχισε το τραγούδι. Η πρώτη της μεγάλη επιτυχία ήρθε το 1982 με το τραγούδι “Όμορφα λόγια”. Για να ακολουθήσει έπειτα η συνεργασία της με τον Χρήστο Νικολόπουλο και σαν αποκορύφωμα αυτής συνεργασίας προέκυψε το τραγούδι “Με χρώματα κι αρώματα” (1986).

Στην προσωπική της δισκογραφία συγκαταλέγονται οι δίσκοι 

 “Μάθε με ξανά ν’ αγαπώ”, “Πάρ’ την καρδιά μου”, “Στεναγμέ μου”, “Κάνε κάτι”, “Ελα λίγο”, “Ερωτικοί Καημοί” κ.α. Έκανε μάλιστα κι άλλες σημαντικές συνεργασίες όπως με τον Χάρη Κωστόπουλο στο τραγούδι. “Η αγάπη είναι πυρκαγιά” (το πρώτο τραγούδι που έγραψε ο Χάρης Κωστόπουλος), αλλά και με το Ματθαίο Γιαννούλη. 

Τα χρόνια που ακολουθούν κάνει εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.  Μετά απο μια μικρή αποχή επιστρέφει δριμύτερη με νέα δισκογραφική δουλειά σε συνεργασία με τον παραγωγό και στιχουργό Δημήτρη Βαρσαμίδη, με τίτλο “Τι άλλο θες”.  

Το 2014 συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά και κυκλοφορεί το νέο της CD “Θέλω αγάπη” , με παραγωγό αλλά και στιχουργό σχεδόν όλων των τραγουδιών και πάλι τον Βαρσαμίδη. Τέλος να τονιστεί οτι τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με τη σύνθεση καθώς στα δυο τελευταία της cd υπογράφει τη μουσική σε επτά τραγούδια. Οπως : “‘Οσο εύκολα αγαπάς” , “Δεν είναι αρκετό” , ” Έλα να πάμε διακοπές “, “Φτάνει”, “Νυχτοπούλι”, “Ζωή καλημέρα”, “Έχω τη μυρωδιά σου”. Μαίρη Βάσσου – Βιογραφια.

Η Μαίρη Βάσου επιστρέφει πιο ανανεωμένη από ποτέ!


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το melodikos.gr! Ειναι παντού!