Ραδιο Μελωδικος

Blog
11 Ιούλιος 2017

Mad VMA 2017: «Έκοψαν» την Πάολα από την μουσική βραδιά

|
0 Comment
|
  •  
  •  

Τα Mad VMA είναι η μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής και κάθε χρόνο όλοι ανυπομονούν για αυτή τη βραδιά. 

Όσοι δεν μπορούν να πάνε να τα παρακολουθούν live, περιμένουν την τηλεοπτική μετάδοση.

Το βράδυ της Κυριακής, τα βραβεία προβλήθηκαν από τον Alpha. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι ποτέ δεν προβλήθηκαν οι εμφανίσεις της Πάολα. Η τραγουδίστρια έκανε δύο εμφανίσεις. Η πρώτη με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον NiVo και μία δεύτερη στο τέλος της βραδιάς. Επιπλέον, δεν προβλήθηκε ούτε η απονομή του βραβείου που κέρδισε η τραγουδίστρια και το παρέλαβε η κόρη της, Παολίνα.  Φυσικά, στα social media έγινε ο κακός χαμός.

Πολύς λόγος γίνεται για το ότι η εμφάνιση της Πάολα στα φετινά βραβεία MAD δεν μεταδόθηκε ποτέ τηλεοπτικά από τον Alpha, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται τι ακριβώς έχει συμβεί.

Η τραγουδίστρια, εκτός από την βράβευσή της στην κατηγορία Γυναίκα Καλλιτέχνης Της Χρονιάς, έκανε και δύο εμφανίσεις, μια με τον Γιώργο Θεοφάνους και μία με τον Νίκο Βουρλιώτη, ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Όπως ανέφερε το Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, επικαλούμενο πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας, αφορμή στάθηκε ένα επεισόδιο που έγινε την βραδιά της απονομής των MAD VMA. Συγκεκριμένα, η Πάολα επρόκειτο να πάρει δύο βραβεία και, τελικά, πήρε ένα, ενώ έγιναν αλλαγές την τελευταία στιγμή σε πράγματα που είχαν εξ’ αρχής συμφωνηθεί σχετικά με τις εμφανίσεις της στη σκηνή. Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, υπήρξε έντονος καβγάς στα παρασκήνια, ενώ η τραγουδίστρια εκνευρίστηκε τόσο πολύ, σε σημείο που σκέφτηκε να μην εμφανιστεί, κάτι που απέτρεψαν οι ψυχραιμότεροι.

Παράλληλα, τα περί ασφαλιστικών μέτρων που γράφτηκαν σε δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο δεν αφορούν στην τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων, αλλά στην εφεξής μετάδοση των video clips της από το MAD, ωστόσο, μέχρι στιγμής, η Πάολα και οι συνεργάτες της δεν έχουν προβεί ακόμα σε κάποια σχετική κίνηση.

Τέλος, άνθρωποι από την δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας ανέφεραν πως εντός της ημέρας θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν:

 

Διαβαστε ακομη...
|
Inline
Inline