Λευτέρης Πανταζής – Θέλω να σε ξαναδώ & Έχω τρελάνει το Θεό & Πόσο μου Λείπει. Ο μοναδικός και αγαπημένος Λευτέρης Πανταζής ξέρει όλα αυτά τα χρόνια να μας διασκεδάζει με τον καλύτερο τρόπο και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.
Αν και το φετινό καλοκαίρι έχει οργώσει όλη την Ελλάδα  με επιτυχημένεςlive εμφανίσεις, χωρίς μία μέρα διακοπέ., Και συνεχίζει ακάθεκτος  στο μεγαλύτερο summer tour που έχει κάνει ποτέ καλλιτέχνης.
Βρήκε τον χρόνο για να χαρίσει στους θαυμαστές τους, ένα ξεσηκωτικό μουσικό δώρο.
Ο ΛΕΠΑ επιστρέφει με ένα live remix τριών γνωστών επιτυχιών.
Το «Θέλω να σε ξαναδώ» είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εποχής, ενώ το «Έχω τρελάνει το θεό» το γνωρίζουμε και το αγαπάμε από τη φωνή του Λευτέρη Πανταζή. Όσο για το «Πόσο μου λείπει» του Σότη Βολάνη… τα λόγια είναι περιττά!
Δια χειρός Valentino, τα τρία τραγούδια γίνονται… ένα με τη φωνή του ΛεΠα, που στο άκουσμά τους, δεν μπορείς να μη ξεσηκωθείς.
Αυτή την περίοδο ο Λευτέρης Πανταζής συνεχίζει τα live του ανά την Ελλάδα, εκ των οποίων αρκετά έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ενώ ετοιμάζει τις βαλίτσες του, για μία μεγάλη περιοδεία σε Αμερική και Καναδά!
Λευτέρης Πανταζής – Θέλω να σε ξαναδώ & Έχω τρελάνει το Θεό & Πόσο μου Λείπει
Ακουστε το remix εδω.