Παρασκευή 11/10 Les Au Revoir Live | Jollity All Day Experience (πλατεία Ευόσμου – Θεσσαλονίκη)

Les Au Revoir Live | Jollity All Day Experience | Παρασκευή 11/10

Οι Les Au Revoir ξεκινούν τις φθινοπωρινές τους εμφανίσεις με ανανεωμένη διάθεση και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου θα σας περιμένουν στο Jollity All Day Bar Experience (Πλατεία Ευόσμου, Θεσσαλονίκη), για να ντύσουν με μοναδικές μελωδίες μια μαγική βραδιά!

Η μουσική παρέα που όλοι η Ελλάδα έχει αγαπήσει, μας υπόσχεται για την νέα σεζόν ένα ανανεωμένο και άκρως δημιουργικό μουσικό ταξίδι σε διασκευές αγαπημένων τραγουδιών του χθες και του σήμερα. Έχοντας ως βάση τους αυτή την επιτυχημένη συνταγή, αλλά και με το νέο τους album που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, στο οποίο προσεγγίζουν, διασκευάζοντας, μερικές από τις μεγαλύτερες διαχρονικές επιτυχίες του Στέφανου Κορκολή, οι Les Au Revoir ευελπιστούν να μας εντυπωσιάσουν για ακόμα μια φορά!

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στην σκηνή του Jollity All Day Bar Experience οι Les Au Revoir θα επιχειρήσουν για ακόμα μια φορά ένα περίτεχνο μουσικό πέρασμα από τις ομορφότερες συνθέσεις του παρελθόντος, στις πιο ενδιαφέρουσες δημιουργίες του σήμερα, με σκοπό να μας χαρίσουν μια ιδιαίτερη βραδιά γεμάτη κέφι, χορό και όμορφες αναμνήσεις!

Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα – Programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

Guest: Κώστας Κατσαρός (Τρομπέτα & Κρούστα)

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου
Les Au Revoir Live @ Jollity All Day Experience(Πλατεία Ευόσμου - Θεσσαλονίκη)Έναρξη 23:00 | Είσοδος ΕλεύθερηFb event: https://www.facebook.com/events/476757949584063
Les Au Revoir Instagram: https://www.instagram.com/les_au_revoirLes Au RevoirFacebook page: https://www.facebook.com/LesAuRevoir

Les Au Revoir – Στους Πέντε Ανέμους (New Single)

Κυκλοφορεί από την Plus Rec / Panik Records