Λένα Ζευγαρά: Το αδιαχώρητο, προκλήθηκε στην πρεμιέρα στο "Tokyo Theater Athens"

Το αδιαχώρητο, προκλήθηκε στην πρεμιέρα της Λένας Ζευγαρά στο Tokyo Theater Athens.

Με «ουρές» κόσμου, να σημειώνονται έξω από το hot spot της Ιεράς Οδού, τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο, πολλές δεκάδες ήταν αυτοί, που δεν κατάφεραν να την απολαύσουν!

Η πιο πολυσυζητημένη τραγουδίστρια των τελευταίων μηνών ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στην πρωτεύουσα με τον καλύτερο τρόπο, σε ένα ζεστό χώρο που κατακλύστηκε από νωρίς από τους θαυμαστές της. Η Λένα Ζευγαρά βγήκε στην πίστα υπό τις επευφημίες και το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού και απέδειξε πως ο χαρακτηρισμός «φαινόμενο» δεν της έχε αποδοθεί άδικα. 

Η Λένα Ζευγαρά, έχοντας στο πλευρό της τον παραγωγό –φύλακα άγγελό της, και δημιουργό των μεγάλων επιτυχιών της, Μιχάλη Τουρατζίδη, και ανήκοντας πλέον στο δυναμικό της Panik Platinum, απέδειξε πώς έχει την αυθεντικότητα, τη φρεσκάδα, τη μοναδική λαϊκή χροιά φωνής, την απίστευτη αμεσότητα με τον κόσμο, και τον τρόπο, να παρουσιάζει ένα ξεσηκωτικό πρόγραμμα επί σκηνής, που άγγιξε τα μουσικά «Όνειρα» όλων, και θέλησαν να ερμηνεύσουν μαζί της, το «Αμάρτησε μαζί μου και έλα» και όχι μόνο!

Είναι βέβαιο πως η Λένα Ζευγαρά έχει κερδίσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κόσμου, που από το πρώτο της κιόλας διήμερο της χάρισε μια πολύ ζεστή αγκαλιά!

Η τελευταία επιτυχία της Ιουλίας Καλλιμάνη με τίτλο «Δεν με καταλαβαίνεις» αλλά και το «Για μια ματιά» του Κωνσταντίνου Γαλανού, βρίσκονται στις πρώτες επιλογές του κοινού και παίζουν δυνατά στα ραδιόφωνα και τα clubs της χώρας και κυκλοφορούν από την Sonar Music

Λένα Ζευγαρά, έδωσε στην πρεμιέρα της επί σκηνής, όλο της το «είναι», κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου.

Οι εμφανίσεις της στο Tokyo Theater Athens συνεχίζονται κάθε Παρασκευή Σάββατο και Κυριακη!

Δες φωτογραφίες: