Λάμπρος Βασιλείου – Έμεινε μόνος | Νεο τραγουδι

Λάμπρος Βασιλείου - Έμεινε μόνος | Νεο τραγουδιΜετά το δισκογραφικό του ντεμπούτο με τον «Ταξιδευτή»  ο Λάμπρος Βασιλείου συνεχίζει την συνεργασία του με την συνθέτη Ζωή Τηγανούρια. Αυτή τη φορά με ένα σπουδαίο ζεϊμπέκικο σε στίχους του αείμνηστου Ηλία Κατσούλη.

Το «Έμεινε μόνος», με τον έντονα συγκινησιακά φορτισμένο στίχο του Ηλία Κατσούλη και την ιδιαίτερα όμορφη μελωδία που υπογράφει η Ζωή Τηγανούρια, δημιουργεί στον ακροατή μια αίσθηση χαρμολύπης, ξυπνώντας αναμνήσεις που όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε βιώσει στη διάρκεια της ζωής μας.

Ο νέος -και πολλά υποσχόμενος- ερμηνευτής Λάμπρος Βασιλείου, συνεχίζει να βαδίζει σε ένα μονοπάτι αυθεντικότητας και ειλικρινούς αναζήτησης για το καλό Ελληνικό τραγούδι.

Ακουστε το τραγουδι εδω.

Λάμπρος Βασιλείου – Έμεινε μόνος | Νεο τραγουδι

Ο Λαμπρος μας λεει μεσα απο τα social του.

Σημαντική μέρα για μένα η σημερινή γιατί κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό μου τραγούδι από την Zoe Music Ltd. Το «Έμεινε μόνος» σε μουσική Zoe Tiganouria και στίχους του αείμνηστου Ηλία Κατσούλη. Θέλω να ευχαριστήσω φυσικά την Zoe Tiganouria που μου εμπιστεύτηκε αυτό, το κατά τη γνώμη μου, σπουδαίο ζεϊμπέκικο και όλους τους μουσικούς που βοήθησαν να γραφτεί αυτό το κομμάτι. Nikos Katsikis στο λαούτο & το τζουρά, Γιάννης Ταυλάς στις κιθάρες, Nikos Tsachtsiris μπάσο, Generalis Stelios & Simone Mongelli στα κρουστά. Επίσης ο Iosif Hidiroglou στο Recordings, mixing & mastering, Thanos Liberopoulos στη φωτογραφία & video και την Antwnia Koumantani για την παρουσία της στην φωτογραφία εξώφυλλο του κλιπ…..Εύχομαι το «Έμεινε μόνος» να το αγαπήσετε και να έχει ένα όμορφο μακρύ ταξίδι!!!. Νεο τραγουδι απο τον Λάμπρο Βασιλείου – «Έμεινε μόνος»