Κυριάκος Γεωργίου – Που Να Το Φανταστώ | Νεο τραγουδι.

Κυριάκος Γεωργίου - Που Να Το ΦανταστώΤο νέο single του Κυριάκου Γεωργίου μόλις κυκλοφόρησε από την Icon Music!  Πρόκειται για ένα δυναμικό pop κομμάτι όπου οι στίχοι και η μουσική φέρουν την σφραγίδα του Λευτέρη Κιντάτου.

Την ενορχήστρωση και το προγραμματισμό έχει επιμεληθεί ο Νίκος όρφανός,
και τα φωνητικά του τραγουδιού έχουν γίνει από τον Άκη Δείξιμο.

Το νέο single του Κυριάκου Γεωργίου μόλις κυκλοφόρησε από την ICON MUSIC Records!.

Δειτε το video clip εδω.

Κυριάκος Γεωργίου – Που Να Το Φανταστώ | Νεο τραγουδι

Μουσική / Στίχοι: Λευτέρης Κιντάτος
Ενορχήστρωση / Προγραμματισμός: Νίκος Ορφανός
Ηχογράφηση, Μίξη, Mastering: Τάκης Αργυρίου ( Studio 111 )

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Κιθάρες: Φοιβος Ζαχαρόπουλος
Πλήκτρα: Νίκος Ορφανός
Φωνητικά: Άκης Δείξιμος

Ο Κυριάκος Γεωργίου, μεγάλωσε στο Λονδίνο, αλλά το ενδιαφέρον του ήταν πάντα στραμμένο στις ρίζες του, στην Ελλάδα και το ελληνικό τραγούδι! Από πολύ μικρή ηλικία δραστηριοποιείται στο χώρο της μουσικής και του θεάματος, και από τα 12 του χρόνια συμμετέχει σε διάφορα musicals, όπως τα “high school musical”, “we will rock”, “ midsummer night’s dream” and “Pinocchio”. Ο Κυριάκος εμφανίζεται επίσης σε γνωστούς χώρους με Ελληνική μουσική στο Λονδίνο, όπως Arizona , Elysee, κ.α.

Μετά το πρώτο single με τίτλο “Στα Αστέρια Ψηλά”, ο Κυριάκος Γεωργίου συνεργάζεται ξανά με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και μας παρουσιάζει το δεύτερο κατά σειρά single του, με τίτλο “Είσαι ο Λόγος”.
Ο άκρως ραδιοφωνικός και ανεβαστικός ρυθμός του τραγουδιού, η χαρισματική ερμηνεία του Κυριάκου Γεωργίου και το ταλαντούχο χάρισμα του Γιώργου Παπαδόπουλου, που σφραγίζουν την μoυσική και τους στίχους του single, αποτελούν τα δυνατά συστατικά της συνεργασίας αυτής!


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το melodikos.gr! Ειναι παντού!