Κυκλοφορεί το Πάσχα το «νησιώτικο γλέντι με την Καίτη Λιβανού».

Καίτη ΛιβανούΔυναμικό come back στη δισκογραφία πραγματοποιεί η Καίτη Λιβανού.

Η τραγουδίστρια από τη Νάξο, η οποία μετράει 27 χρόνια στο πεντάγραμμο, έχοντας στο ενεργητικό της 10 επιτυχημένες δισκογραφικές δουλειές και ένα χρυσό δίσκο κι έγινε γνωστή από τη μεγάλη επιτυχία «Αναπάντητες», επιστρέφει με ένα live cd, ιδανικό για γλέντι και για πολύ χορό.

Το «νησιώτικο γλέντι με την Καίτη Λιβανού»

όπως θα ονομάζεται το cd, περιλαμβάνει 40 νησιώτικα τραγούδια και θα κυκλοφορήσει την Κυριακή του Πάσχα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Στο cd της αγαπημένης ερμηνεύτριας με τη ξεχωριστή φωνή περιλαμβάνονται δύο νέα της τραγούδια με τη φιλική συμμετοχή του Λευτέρη Βαζαίου, με τον οποίο μάλιστα ερμηνεύει το ένα από αυτά, σε ένα ντουέτο που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η Καίτη ξέρει πολύ καλά πώς να διασκεδάζει

το κοινό και με αυτό το live cd θα μεταφέρει νοερά όλους σε ένα νησιώτικο γλέντι. Από αυτά που στήνει σε κάθε της εμφάνιση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Οπου ταξιδεύει, προκειμένου να διασκεδάσει τους Έλληνες ομογενείς…

Η Καιτη μας λεει μεσα απο τα social..

Αγαπημένοι μου φίλοι,νιώθω χαρά και τιμή που μια μεγάλη εφημερίδα πανελλαδικής εμβέλειας όπως είναι ο Ελεύθερος Τύπος κυκλοφορεί το νέο μου cd το Πάσχα…Να περνάτε καλά!!!!

ΣΤΙΧΟΙ/LYRICS:

Τώρα που κατάλαβα τι πρέπει
Μου ‘πε η καρδιά πως επιτρέπει
Μου ‘πε τα παλιά να τα αφήσω
Και σελίδα άλλη να γυρίσω…

Τώρα ζω μόνο για μένα
Έσβησα να περασμένα…

Έσβησα να περασμένα
Τώρα ζω μόνο για μένα…

Τώρα την αγάπη σου προσμένω
Μόνο απο αυτήν περιμένω
Τέλιωσα με τους ενδιασμούς μου
Κλείνω τους παλιούς λογαριασμούς μου…