Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Aπόδραση στη Βόρεια Ελλάδα.

kosths marabegiasΚωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου είναι ένα από τα πιο λαμπερά και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ για περισσότερο από έναν χρόνο. Οι δύο τους κάνουν συχνά ταξίδια μαζί και μοιράζονται στιγμές με φίλους ή και μόνοι τους. Όμως πάντοτε φροντίζουν να δίνουν και μια γεύση από το πώς περνούν στους διαδικτυακούς φίλους τους.

Έτσι έκαναν και τα Χριστούγεννα αυτά. Το ζευγάρι δεν επέλεξε κάποιον προορισμό στο εξωτερικό, καθώς οι υποχρεώσεις τους δεν τους το επέτρεπαν, αλλά ταξίδεψαν και φέτος στα μαγευτικά Ζαγοροχώρια. Από εκεί φυσικά μοιράστηκαν πολλά στιγμιότυπα με τους ίδιους την παρέα τους αλλά και το τοπίο. Το ζευγάρι περνάει μια από τις καλύτερες περιόδους μαζί και μάλιστα εδώ και 4 μήνες φαίνεται πως συγκατοικεί σε διαμέρισμα στο Μετς.

Ο καλλιτέχνης φυσικά συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό επιτυχίας τις εμφανίσεις του στο Άνοδος Live Stage κάθε Σάββατο βράδυ. Μάλιστα, η επιτυχία είναι τέτοια που πήρε φυσικά παράταση για λίγο καιρό ακόμα μέσα στον Ιανουάριο. Έτσι, θα είναι κοντά μας περισσότερες βραδιές από όσες γνωρίζαμε αρχικά..

Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Aπόδραση στη Βόρεια Ελλάδα

Ο καλλιτέχνης φυσικά συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό επιτυχίας τις εμφανίσεις του στο Άνοδος Live Stage κάθε Σάββατο βράδυ. Μάλιστα, η επιτυχία είναι τέτοια που πήρε φυσικά παράταση για λίγο καιρό ακόμα μέσα στον Ιανουάριο. Έτσι, θα είναι κοντά μας περισσότερες βραδιές από όσες γνωρίζαμε αρχικά.