Ραδιο Μελωδικος

Blog
17 Ιούλιος 2017

Κώστας Ορφανίδης – Έρωτας πραγματικός

  •  
  •  

Tο ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο, ο νεαρός Κώστας Ορφανίδης που πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 17 του χρόνια εμφανίζεται εδώ και 1,5 περίπου μήνα στο Arena Live και είναι αυτός που ανοίγει το πρόγραμμα με την εξαιρετική του φωνή.

H φωνή του έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις σε όσους τον έχουν ακούσει, ο Κώστας εκτός από το ταλέντο του στο τραγούδι έχει και ταλέντο στο να γράφει ο ίδιος στίχους, αφού από τα πρώτα του κιόλας βήματα, έχει συνθέσει και έχει ερμηνεύσει κομμάτια που ήδη έχουν κάνει θραύση στο youtube.

To τραγούδι που μέχρι στιγμής γνωρίζει την μεγαλύτερη επιτυχία λέγεται »Έρωτας πραγματικός» με μουσική και στίχους από τον ίδιο τον Κώστα. Να αναφέρουμε επίσης ότι κοντά του είναι και ο μεγαλυτερος αδερφός του ο Σωκράτης Ορφανίδης, που και αυτός έχει βάλει το χεράκι του στην μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία του μικρού Κώστα.

Ο »μικρός» βρίσκεται στο ξεπέταγμα του και η Ρόδος βγάζει ακόμα ένα ταλέντο στο χώρο της λαικής μουσικής.Το μόνο που έχουμε να του πούμε είναι να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και όλοι οι Ροδίτες να σταθούμε δίπλα του. Το Ραδιο Μελωδικος του εύχεται καλή συνέχεια στην εξαιρετική εώς τώρα πορεία που διαγράφει.

Διαβαστε ακομη...
|
Inline
Inline