Δείτε πως γυρίστηκε το νέο video clip του Κώστας Καραφώτης – Σ’ αγαπώ – Backstage!.

Κώστας Καραφώτης - Σ' αγαπώ - Backstage 1Ένα νέο τραγούδι μάς συστήνει ο Κώστας Καραφώτης, με τίτλο «Σ’ αγαπώ», που ταιριάζει απόλυτα με την επερχόμενη γιορτή των Ερωτευμένων και μας βάζει στο ανάλογο κλίμα.

Μία εβδομάδα πριν την γιορτή των ερωτευμένων δείτε πως γυρίστηκε το νέο video clip του Κώστα Καραφώτη για το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο «Σ’αγαπώ», που ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα των ημερών και θα αφιερωθεί όσο κανένα άλλο.

Πρόκειται για μια ερωτική μπαλάντα που έγραψαν ο Κωνσταντίνος Παντζής, που υπογράφει τη μουσική, και ο Γιάννης Λιόντος που υπογράφει τους στίχους. Το νέο τραγούδι θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από την Spicy Music.

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ έγιναν και μέσα από ένα βίντεο μάς παρουσιάζουν στιγμές από τα backstage. Τη σκηνοθεσία του τραγουδιού υπογράφει ο ταλαντούχος σκηνοθέτης Σπύρος Φυλακτός με τον οποίο ο καλλιτέχνης συνεργάζεται για δεύτερη φορά.

Κώστας Καραφώτης - Σ' αγαπώ - Backstage 2

Μέσα από το σενάριο ξετυλίγεται μια ιδιαίτερη ιστορία αγάπης γεμάτη χρώμα, συναίσθημα, αλλά και ένα ανατρεπτικό φινάλε.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Πειραιά, ενώ για την ολοκλήρωση τους χρειάστηκαν 16 ώρες και 5 διαφορετικές τοποθεσίες.

Δες παρακάτω ένα απόσπασμα εδω.