Κωνσταντίνος Ράλλης – Θεέ Μου Σ’ Αγαπώ.

Κωνσταντίνος Ράλλης - Θεέ Μου Σ' ΑγαπώΚωνσταντίνος Ράλλης – Θεέ Μου Σ’ Αγαπώ. Ο Κωνσταντίνος Ράλλης μετά την επιτυχία “Σπάνε τα νεύρα μου“, επιστρέφει με ένα τραγούδι έκπληξη που θα κάνει αίσθηση από το πρώτο του κιόλας άκουσμα. Ένας τραγουδιστής που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας, με αρκετές πετυχημένες επίσημες κυκλοφορίες και σημαντικές συνεργασίες.

Σήμερα έχοντας στις αποσκευές του όλες εκείνες τις εμπειρίες και την ωριμότητα που χρειάζεται, έρχεται και μας παρουσιάζει το νέο του single.

Το digital single “Θεέ μου σ’αγαπώ” σε στίχους του Κωνσταντίνου Ράλλη και μουσική τουΆγγελου Μιχαήλ, είναι είναι ένα κλασικό δυνατό ερωτικό ζεϊμπέκικο, που έρχεται να μας συγκινήσει και να κερδίσει τις εντυπώσεις, γιατί το αναδεικνύει με την φωνή του και την ερμηνεία του ο Κωνσταντίνος Ράλλης.

Στις μέρες μας δεν ακούμε συχνά ζεϊμπέκικο τραγούδι γι’ αυτό είναι μια ιδιαίτερη μουσική πρόταση, θέλοντας να συνεχίσει την ανοδική του πορεία στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας.

Κωνσταντίνος Ράλλης – Θεέ Μου Σ’ Αγαπώ

Ακουστε το εδω.

Κωνσταντίνος Ράλλης – Θεέ Μου Σ’ Αγαπώ

 

Στίχοι – Lyrics

Πες μου τί να κάνω, πες μου πώς να μείνω εδώ
φεύγεις κι εγώ χάνω ότι, ότι αγαπώ
στο τσιγάρο μου που καίω πάλι θα ορκιστώ
είσαι ότι λάτρεψα Θεέ μου σ’αγαπώ

Πώς μπορείς να μ αφήνεις να πονώ
το καημό φυλαχτό έχω στο λαιμό
ένα εσύ ένα εγώ φτάσαμε εδώ
με θυμό να μου λες για χωρισμό.

Πες μου τί να κάνω πες μου τώρα τί να πω
φεύγεις κι εγώ χάνω ότι, ότι αγαπώ
φεύγεις κι έχω γίνει σαν κομμάτι από γυαλί
που χωρίς να σπάσει πέφτει μόνο του στη γη.