Κωνσταντίνος Μάμαλης: Νέο τραγούδι με τίτλο «Και τι δε θα δινα».
Κωνσταντίνος Μάμαλης: - Και τι δε θα διναΤο νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Μάμαλη με τίτλο «Και τι δε θα ‘δινα» μόλις κυκλοφόρησε!

Ο γνωστός καλλιτέχνης σημειώνοντας ατελείωτες προσωπικές του επιτυχίες, ξέρει πώς να ξεσηκώνει τους ακροατές στον ρυθμό του. Τη μουσική και τους στιχους υπογράφει ο ιδιος ο Κωνσταντίνος Μάμαλης και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Ένα κομμάτι που θα μας ταξιδέψει, ενα ερωτικο χασαπικο, είναι η νέα επιτυχία του Κωνσταντίνου Μάμαλη!. Πρόκειται για ένα ερωτικο τραγουδι , όπως ξέρει καλά να ερμηνεύει με την λαϊκή φωνή του.

θαυμαστης του γνήσιου Λαϊκού τραγουδιού ο Κωνσταντίνος Μάμαλης είχε έναν στόχο, ένα μεγάλο όραμα και σήμερα το αποδεικνύει αυτό,κάνοντας ένα μεγάλο βήμα με το πρώτο του προσωπικό τραγούδι.

Με προσόντα,την δυνατή και αισθαντική φωνή του,τη συνέπεια και το ήθος του ο Κωνσταντίνος Μάμαλης, ηχογράφησε το πρώτο του τραγούδι με γενικό τίτλο «Και τι δε θα ‘δινα..» Αναμφισβήτητα αποτελεί ένα τραγούδι που πρόκειται να κάνει ζημιές!.

Παράλληλα ο Κωνσtαντινος Μαμαλης συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Μουσικες και χρωματα Live» της Θεσσαλονίκης.

Το νέο τραγουδι κυκλοφορεί στο επίσημο κανάλι του καλλιτεχνη.

Ακουστε το τραγουδι εδω.

Κωνσταντίνος Μάμαλης: Νέο τραγούδι με τίτλο «Και τι δε θα δινα»