Κωνσταντίνος Αργυρός θα κυκλοφορήσει σε single To τραγούδι «Τι Να Το Κάνω» και video clip!

Κωνσταντίνος Αργυρός. Στα γυρίσματα του νέου του video clipTo τραγούδι «Τι Να Το Κάνω» θα είναι η επόμενη επιτυχία που ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα κυκλοφορήσει σε single πολύ σύντομα! Το τραγούδι δε θα μπορούσε να μην οπτικοποιηθεί και να κυκλοφορήσει σε single αφού έχει αναδειχθεί σε μεγάλη επιτυχία.

Τα γυρίσματα του videoclip ολοκληρώθηκαν και για αυτά, ο Κωνσταντίνος και οι συνεργάτες του ταξίδεψαν στη Βουδαπέστη. Φυσικά, μέσα από το Facebook κυκλοφόρησαν στιγμιότυπα του τραγουδιστή από τα γυρίσματα του τραγουδιού αυτού. Πολύ σύντομα, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε οπτικοποιημένο το τραγούδι αυτού που στίχους αλλά και μουσική έχει υπογράψει ο Λευτέρης Κιντάτος.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Fantasia μαζί με τη Demy. Το σχήμα ξεκίνησε ήδη από τον Σεπτέμβριο και ύστερα από την παράταση που πήρε, οι εμφανίσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 2 Μαρτίου! Μια ακόμα πολύ επιτυχημένη σεζόν τόσο για το νυχτερινό κέντρο όσο και για τον τραγουδιστή. Φυσικά, ύστερα από αυτό περιμένουμε το επόμενο βήμα του τραγουδιστή με νέες εμφανίσεις αλλά και νέες κυκλοφορίες!

Δες παρακάτω την ανάρτηση από τα γυρίσματα στη Βουδαπέστη.

“Τι να το κάνω”#Soon #Argiros #New #VideoclipPanik Records

Gepostet von KONSTANTINOS ARGIROS am Donnerstag, 10. Januar 2019