Ραδιο Μελωδικος

Blog
30 Ιούλιος 2017

Κυριάκος Γαληνός -‘Εσύ’- Νέο Τραγούδι

  •  
  •  

Ο Κυριάκος Γαληνός είναι αυτοδίδακτος μουσικός και τραγουδιστής.Σε ηλικία 13 ετών άρχισε η ενασχόληση με την κιθάρα και το τραγούδι σε ερασιτεχνικό επίπεδο.Στα 17 του χρόνια ξεκίνησε να εργάζεται ως τραγουδιστής και κιθαρίστας σε μια μικρή επιχείριση στην Καστέλλα.Μέχρι και σήμερα συνεχίζει να εργάζεται ως τραγουδιστής σε γνωστά Cafe-Club και νυχτερινά κέντρα με μεγάλη επιτυχία.

Έχει συνεργαστεί με την Πίτσα Παπαδοπούλου,τον Στέλιο Διονυσίου,τον Πέτρο Ίμβριου,τον Λευτέρη Βαζαίο,τον Γιώργο Μαρίνη,τον Τριαντάφυλλο,την Ελένη Χατζίδου,και άλλους γνωστούς καλλιτέχνες,ενώ έχει πλαισιώσει με φωνητικά,τραγούδια ερμηνευμένα απο τον Σταμάτη Γονίδη,Λίτσα Γιαγκούση και τη Χριστίνα Δελλή.

Παράλληλα με το τραγούδι ασχολείται επαγγελματικά και με τη σύνθεση,ξεχωρίζοντας για τις όμορφες μελωδίες του και τον ιδιαίτερο στίχο του,έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών καλλιτεχνών που έχουν ερμηνεύσει τραγούδια του,ενώ έχει γράψει τραγούδια για δύο θεατρικές παραστάσεις.

Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο digital single με τίτλο «Είσαι ο λόγος»,σε δικούς του στίχους και μουσική,ένα τραγούδι που αγάπησε ο κόσμος απο το πρώτο άκουσμα του.

Κυκλοφόρησε στα μέσα Απριλίου του 2017 το τραγούδι με τίτλο «Ομορφονιά» στο οποίο υπογράφει ο ίδιος τη μουσική και το στίχο,και πρόκειται για ένα άκρως χορευτικό τραγούδι με ρίζες δημοτικές και παραδοσιακές συνδυασμένα με νέο και μοντέρνο ήχο.

Οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη και στην καρδιά του καλοκαιριού έρχεται με νέο sigle με τίτλο ‘Εσύ’ που και σε αυτό υπογράφει ο ίδιος μουσική και στίχο!

Κυριάκος Γαληνός -‘Εσύ’- Νέο Τραγούδι

Ακούστε το νέο Signle Εδώ…

Διαβαστε ακομη...
|
Inline
Inline