Κατερίνα Στικούδη – Γυμνή αλήθεια | Νεο τραγουδι & Video clip.

Κατερίνα Στικούδη-Γυμνή αλήθεια 1Το νέο τραγούδι της Κατερίνας Στικούδη μόλις κυκλοφόρησε και έχει τίτλο «Γυμνή αλήθεια»! Το τελευταίο single και music video αποτελεί κομμάτι από το επιτυχημένο album με τίτλο «Soundtrack» που περιλαμβάνει τους πιο σημαντικούς σταθμούς στη ζωή της τραγουδίστριας .

Το τελευταίο clip από το album «Soundtrack» είναι μια εξομολόγηση τριών γυναικών. Σε ένα κόσμο που η γυναίκα, παρά τις κατακτήσεις της, δε νιώθει ότι ανήκει, τρεις μικρές ιστορίες, καθημερινές μπορούν να αγγίξουν, να προβληματίσουν, να συγκινήσουν.

Η Κατερίνα Στικούδη, σε αυτό το νέο project μιλάει για τη γυναίκα, για τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά. Το music video περιλαμβάνει 3 ιστορίες από 3 διαφορετικές γυναίκες, την Κατερίνα Τσάβαλου, τη Μαρικίτα Βασιλοπούλου και τη Μαρία Συρίγου. Σε ένα κόσμο που η γυναίκα, παρά τις κατακτήσεις της, δε νιώθει ότι ανήκει, τρεις μικρές ιστορίες, καθημερινές μπορούν να αγγίξουν, να προβληματίσουν, να συγκινήσουν.

Την μουσική του τραγουδιού υπογράφουν ο Βαγγέλης Σερίφης “Dj Rico” και η Σοφία Λαζοπούλου ενώ οι στίχοι είναι του Βαγγέλη Σερίφη.

Κυκλοφορεί από την Heaven Music.

Δειτε το video clip εδω.

Σκηνοθεσία – Dj Rico
D.O.P. – Άκης Βαλεργάκης
Sound engineer – Μανώλης Μαζοκόπος
Πρωταγωνιστούν – Κατερίνα Τσάβαλου, Μαρικίτα Βασιλοπούλου, Μαρία Συρίγου
Μονταζ – Dj Rico
Μουσική – Dj Rico, Σοφία Λαζοπούλου
Στίχοι – Dj Rico
Mastering – Γιώργος Αντωνίου

Κατερίνα Στικούδη – Γυμνή αλήθεια | Νεο τραγουδι & Video clip.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το melodikos.gr! Ειναι παντού!