Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε νονά. Νονά έγινε η Κατερίνα Καινούργιου και έλαμπε από ευτυχία. Η γνωστή παρουσιάστριά που βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για τη νέα της εκπομπή στο Epsilon και ζει αυτήν την περίοδο τον έρωτα στο πλευρό του αγαπημένου της Νάσου Αναστασόπουλου έγινε πνευματική μητέρα του γιου ενός πολύ αγαπημένου της ζευγαριού.

Ο λόγος για τον μικρό Ιωάννη, γιο του Βασίλη Διαμαντίδη και της ψυχολόγου Βιβής Γεωργίου που έκανε το baby bloom σήμερα στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στα βόρεια προάστια. Ομικρός που έχει μεγάλη αδυναμία στην νονά του, δεν έφυγε λεπτό από την αγκαλιά των γονιών του και την όμορφης Κατερίνας που εντυπωσίασε με το σικ σύνολό της. Στη βάφτιση βρέθηκε και ο καλός φίλος της Κατερίνας και γνωστός pr man Χάρης Σιανίδης, που ανέβασε στα social media και μια φωτογραφία με τους γονείς και την νονά!katerina

Μετά τη βάφτιση ακολούθησε και μια μικρή γιορτή στο «The tweenty on restaurant and bar» με την Κατερίνα να ανεβάζει στα social media video από τον εντυπωσιακό στολισμό και το candy bar με θέμα τον «μικρό πρίγκιπα» που στήθηκε για τον νεοφώτιστο Ιωάννη!

Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε νονά.