Ιουλία Καλλιμάνη & Κωνσταντίνος Γαλανός: Sold out στις εμφανίσεις τους!

Η Ιουλία Καλλιμάνη και ο Κωνσταντίνος Γαλανός κέρδισαν το στοίχημα του φετινού χειμώνα, αφού έχουν καταφέρει οι εμφανίσεις τους να είναι sold out.

Η καρδιά της διασκέδασης στον Βόλο κάθε χειμώνα χτυπάει σε ρυθμούς Premiera full of live

Εδώ και αρκετά χρόνια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, αποτελώντας μία από τις πρώτες επιλογές στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης συνδυάζοντας ποιότητα και εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με γνωστά ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής, απογειώνει πάντα την διάθεση μας.

Ιουλία Καλλιμάνη & Κωνσταντίνος Γαλανός: Sold out στις εμφανίσεις τους

Ο Κωνσταντίνος Γαλανός η Ιουλία Καλλιμάνη, και ο Χρήστο ΚαρατζάκοΒάγια ΛάμπρουΝάταλι ΖέρβαΈλενα Ιγνάτογλου και η Αναστασία Κελεσίδη έχουν συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω τους, αφού το πρόγραμμά τους τα έχει όλα, με αποτέλεσμα να παρασύρουν τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου στον ρυθμό τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η τελευταία επιτυχία της Ιουλίας Καλλιμάνη με τίτλο «Δεν με καταλαβαίνεις» αλλά και το «Για μια ματιά» του Κωνσταντίνου Γαλανού, βρίσκονται στις πρώτες επιλογές του κοινού και παίζουν δυνατά στα ραδιόφωνα και τα clubs της χώρας και κυκλοφορούν από την Sonar Music.

Δείτε φωτογραφίες από τις sold out εδω.