Κακό Συναπάντημα Live Παρασκευή 16 Νοεμβρίου WE

kako synapantymaΤο reggae rap and dub συγκρότημα Κακό Συναπάντημα

με την πολυετή συνεχόμενη παρουσία, συνεχίζει με το full band σχήμα τα χειμερινά live … Με τραγούδια από όλο το φάσμα της 18 ετούς πορείας τους και μετά από την επιτυχημένη εμφάνισή τους στο 10th Street Μode Festival έρχoνται για ένα ξεσηκωτικό live την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στον Πολυχώρο WE! Το πρόγραμμα ανοίγει ο πολύπειρος Reggae dj -Host , Ras Chidy!

*Λίγα λόγια για το Κακό Συναπάντημα*

Το Κακό Συναπάντημα ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2001 σαν low bap grup ύστερα από την συνένωση 2 συγκροτημάτων. Των GFN (από 1996, Καστοριά και μετέπειτα Καβάλα) και των Real Side (από 1999, Σέρρες). Τον Σεπτέμβριο του 2002 κυκλοφορεί ο πρώτος δίσκος με τίτλο «Το κακό συναπάντημα» από το ανεξάρτητο label «Octagon» και την Freestyle Productions.

Είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος σε κυκλοφορία από συγκρότημα της επαρχίας στην χώρα μας στο συγκεκριμένο είδος μουσικής.
Οι επιρροές από την reggae και την dub. Καθώς και η δημιουργία της μπάντας έφεραν τον δεύτερο δίσκο με τίτλο «Κακό συναπάντημα» το 2008 . Ανεξάρτητη παραγωγή όπως και όλα. Είναι ο πρώτος ελληνόφωνος reggae δίσκος.

Το 2012 κυκλοφορεί ο τρίτος δίσκος «Pressureality», ενώ το 2014 ο τέταρτος «Children».
Το 2015 και το 2016 κυκλοφορούν οι δίσκοι concept «Babylon» και «The Taleporians», ενώ το 2017 ο δίσκος «Πωλείται», σε soundsystem versions που αποτελεί την 7η δουλειά του σχήματος.
Το συγκρότημα έχει κάνει από το 2001 ως σήμερα εμφανίσεις σχεδόν σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο, σε συναυλιακούς χώρους, bars, festival κλπ. Επίσης έχει κάνει support σε καλλιτέχνες και μπάντες του εξωτερικού (Mykal Rose, Groundation, Dub incorporaton, Asian Dub Foundation, Panda Dub κ.α.)

Κακό Συναπάντημα Live Παρασκευή 16 Νοεμβρίου WE

Κακό Συναπάντημα Full Band Live
Dj Set: Ras Chidy
Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018
Πολυχώρος WE

Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση & Ταμείο: 5€
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

WE | Πολυχώρος Πολιτισμού & Αθλητισμού
Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη
Θεσσαλονίκη.
Τ: 2310 284700