Ακόμα ένα τραγούδι του Ηλία Βρεττού που ξεχωρίζει στις προτιμήσεις του κοινού. Αλλά και στις ραδιοφωνικές συχνότητες, είναι το νέο του single «Η Αγάπη Μπορεί». Το οποίο «έσπασε» το φράγμα του 1 εκατομμυρίων προβολών στο YouTube μέσα σε ένα μήνα!. ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ: Το «Η ΑΓΑΠΗ ΜΠΟΡΕΙ» Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο YouTube views σε ένα μήνα!.BRETOS
Το τραγούδι, σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Αλέξανδρου Ελευθεριάδη, κυκλοφορεί από την Panik Platinum. Με τον Ηλία, ο οποίος συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Tokyo Theater Athens» κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Να μας φανερώνει «της αγάπης τα μεγάλα μυστικά» μέσα από μία μελωδική κατάθεση ψυχής.

Το music video του «Η Αγάπη Μπορεί», το οποίο μετρά περισσότερα από 1 εκατομμύριο views σε ένα μήνα, σκηνοθετήθηκε από τον Γιάννη Μιχελόπουλο, έπειτα από μία πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα διαδικτυακή καμπάνια, καθώς το κοινό καθόρισε τις λεπτομέρειες του video μέσα από stories του Instagram, ενώ τα γυρίσματα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας, με πρωταγωνιστές καθημερινούς ανθρώπους όλων των ηλικιών, αλλά και το λογότυπο που δημιουργήθηκε ειδικά για το τραγούδι και συμβολίζει τη δύναμη της αγάπης.

ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ: Το «Η ΑΓΑΠΗ ΜΠΟΡΕΙ» Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο YouTube views σε ένα μήνα!.