Ραδιο Μελωδικος

Blog
19 Νοέμβριος 2017
hlias bretos

Ηλίας Βρεττός – τελευταία του εμφάνιση στο Barbarella

|
0 Comment
|
  •  
  •  

Απόψε η τελευταία του εμφάνιση στο Barbarella

Σχεδόν έναν μήνα ύστερα από το ξεκίνημά του στην πίστα του Barbarella, ο Ηλίας Βρεττός και η παρέα του ρίχνουν αυλαία καθώς οι εμφανίσεις τους ήταν προγραμματισμένες για περιορισμένο αριθμό.

Απόψε το βράδυ, ο τραγουδιστής μαζί με τον Νικηφόρο, την Courtney Parker και την Ελισάβετ Σπανού ρίχνουν αυλαία και ετοιμάζονται να χαρίσουν στο κοινό της συμπρωτεύουσας μια μοναδική τελευταία βραδιά που θα φέρει τα πάνω κάτω! Ένα σχήμα που κράτησε πολύ καλή συντροφιά στο κοινό της πόλης κάθε Παρασκευή και Σάββατο όμως έφτασε η ώρανα ρίξει την αυλαία του.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής είναι πανέτοιμος να επιστρέψει σε εμφανίσεις στην Αθήνα, ύστερα από σχεδόν έναν χρόνο. Την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου θα δώσει το πρώτο του μουσικό ραντεβού με τον Γιάννη Πλούταρχο στην πίστα του Φωταέριο, σχήμα που αναμφίβολα θα πρωταγωνιστήσει στη διασκέδαση της πόλης αυτόν τον χειμώνα και θα αναδείξει και πάλι το κέντρο σε έναν από τους πρώτους προορισμούς διασκέδασης τη σεζόν αυτή.

Δες την ανάρτηση του Barbarella στο Facebook για το σημερινό μεγάλο φινάλε του αγαπημένου καλλιτέχνη στον χώρο του. Μια τελευταία βραδιά που θα αφήσει το στίγμα της ανεξίτηλο στη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης!

Ηλίας Βρεττός – τελευταία του εμφάνιση στο Barbarella

Διαβαστε ακομη...
|
Inline
Inline