Κυριακή 7 Οκτωβρίου! Η διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη βρίσκει ξανά το «χρώμα» της, αφού ο Ηλίας Καμπακάκης, επιστρέφει δριμύτερος, στις απογευματινές live εμφανίσεις του. Που την περσινή χρονιά, έγιναν το talk of thetown της πόλης, πετυχαίνοντας τα απόλυτα sold out party!. Ηλίας Καμπακάκης: Επιστρέφει δυναμικά στα Κυριακάτικα απογευματινά sold out live party του στη Θεσσαλονίκη!

kampakakis hlias

Ο αγαπημένος ερμηνευτής έρχεται και φέτος, με μεγάλη φόρα στο ανανεωμένο «Χρώμα bar». Οπου από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή, υπόσχεται να ζήσετε μουσικά, όλα αυτά, που μόνο. «Στα χίλια χρόνια μια φορά», συμβαίνουν. Δεν «Υποτίθεται» καθόλου, ότι και φέτος, το μοναδικό Κυριακάτικο απογευματινό live της πόλης, θα γίνει το hot spot. Ολων εμάς που θέλουμε να αφήσουμε έξω από τη ζωή μας τα «Παλιοπράγματα» που μας χαλάνε τη διάθεση και θέλουμε να ζήσουμε μία «Τέτοια Νύχτα».

Από την Κυριακή 7 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή απόγευμα (οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00)  και από τις 19.00, το live party ξεκινά, με τον Ηλία Καμπακάκη. Να φορτσάρει με τις μουσικές του και τις μεγάλες επιτυχίες του!
Ηλίας Καμπακάκης: Επιστρέφει δυναμικά στα Κυριακάτικα απογευματινά sold out live party του στη Θεσσαλονίκη!