Η τραγουδίστρια Χαρά Βέρρα παντρεύεται τον κουμπάρο της!

Για πρώτη φορά η αποκαλούμενη “βασίλισσα των πανηγυριών” Χαρά Βέρρα περιγράφει την προσωπική ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του κουμπάρου της, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Μαζί σου το σαββατοκύριακο”.

Η Χαρά Βέρρα γνωρίστηκε με τον Σπύρο που είναι μουσικός πριν από αρκετά χρόνια. Και οι δύο είχαν την οικογένειά τους. Τα ζευγάρια έγιναν φίλοι και κάπως έτσι προέκυψε η πρόταση να γίνει η τραγουδίστρια με τον τότε σύζυγό της νονοί του μικρού Γιαννάκη.

Ωστόσο, λίγα χρόνια μετά η γνωστή τραγουδίστρια χώρισε με τον δεύτερο σύζυγό της και ο Σπύρος εκείνη την περίοδο αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο του.

“Τα έφερε έτσι η ζωή. Εγώ χώρισα με τον Τάσο και λίγο καιρό μετά έφυγε η γυναίκα του Σπύρου για έξω, τους άφησε με το παιδί και έφυγε”.

Τότε ο Σπύρος έμεινε μόνος του με το 5χρονο βαφτιστήρι της. Εκείνη του στάθηκε για να στηρίξει τον ίδιο και το πνευματικό της παιδί. Έτσι ήρθαν κοντά και έγιναν ζευγάρι. Μετέπειτα ήρθε η συγκατοίκηση και σήμερα μεγαλώνουν μαζί τον 13χρονο Γιάννη. Οι κόρες της από τον πρώτο της γάμο αποδέχθηκαν την επιλογή της χωρίς δεύτερη σκέψη. Με τον σύντροφό της ετοιμάζεται να παντρευτεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.