Η Τάμτα κυκλοφορεί την πρώτη συλλογή ρούχων της

Της αρέσει να δοκιμάζει και να πειραματίζεται. Πάντα leader και ποτέ follower, ψάχνει και αναζητά αυτό που θα αποτυπώσει την ιδιαιτερότητά της, που θα υπογραμμίζει τη διαφορετικότητά της, την έντονη προσωπικότητά της. Η Τάμτα κυκλοφορεί την πρώτη συλλογή ρούχων της

tamta 1

Η Τάμτα φλερτάρει πάντα με το καινούριο και δημιουργεί τάσεις. Γιατί έχει στιλ. Δικό της, προσωπικό που την κάνει να ξεχωρίζει. Για εκείνη η μόδα είναι ένα παιχνίδι, ένας τρόπος έκφρασης, είναι οι λέξεις που θα χρησιμοποιήσει για να οπτικοποιήσει το δικό της προσωπικό μήνυμα. Αγαπάει όσο καμία άλλη τη μόδα και δημιουργεί -επιτέλους- τη δική της σειρά ρούχων σε συνεργασία με γνωστό ελληνικό brand. Που φέτος κλείνει 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο.

Το όνομα της συλλογής είναι και το αγαπημένο motto της Τάμτα. Μια στάση ζωής που ακολουθεί, μια φράση που τη βοηθάει να προχωράει μπροστά. «Κάνε μια αλλαγή». Η στασιμότητα δεν τη γοήτευσε ποτέ. Οι προκλήσεις τη γοητεύουν πάντα. Πλέον υπογράφει με το προσωπικό της ύφος και στιλ μια συλλογή ρούχων που από 30 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στα e-shop της εταιρίας κι από Δευτέρα 1 Οκτωβρίου σε όλα καταστήματα ανά την Ελλάδα.Η Τάμτα κυκλοφορεί την πρώτη συλλογή ρούχων της.

Δειτε ακομη…