Η Πέγκυ Ζήνα στο Barbarella Live Party

zina 1Η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη
με ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια μέσα από τη διαχρονική δισκογραφική διαδρομή της.

Μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης περιοδείας της στις Ηνωμένες Πολιτείες, η αγαπημένη καλλιτέχνιδα επανέρχεται στην αγαπημένη της Θεσσαλονίκη και στο «Barbarella Live Party» για μία σειρά εμφανίσεων που θα γίνουν το επίκεντρο της πόλης.

Ανανεωμένη και κεφάτη, η Πέγκυ Ζήνα υπόσχεται έναν άκρως δημιουργικό και ιδιαίτερα πλούσιο καλλιτεχνικά χειμώνα, έχοντας γεμάτες τις αποσκευές της με μουσικές και επιτυχίες πολλών χρόνων:

«Δυστυχώς», «Ματώνω», «Διώξε Την Πίκρα», «Έφυγες» «Είμαι Καλά», «Σου Τ? Ορκίζομαι», «Σου Χρωστάω Ακόμα Ένα Κλάμα», «Μαζί Σου», «Ρώτησα», «Τολμάς Κι Έχεις Παράπονο», «Μου Λείπεις», «Ο Χρόνος», «Μη Μ’ Ακουμπάς» και άλλα αγαπημένα τραγούδια.
Η καταξιωμένη τραγουδίστρια έχει σχεδιάσει για το «Barbarella Live Party» ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, το οποίο δίνει το έναυσμα για ένα μουσικό ξεφάντωμα που θα διαρκέσει μέχρι αργά.

Βαθιά αυθεντική λαϊκή φωνή, κυρίαρχη πάνω στη σκηνή, show woman αλλά και δωρική όπου χρειάζεται, έχει ετοιμάσει μία εξαιρετικά προσεγμένη παραγωγή, έχοντας στο πλευρό της συνεργάτες που μαζί, χρόνια τώρα, δημιουργούν μοναδικές βραδιές.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το «Barbarella Live Party»

θα φιλοξενεί την Πέγκυ Ζήνα από την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, χαρίζοντας δυνατές νύχτες διασκέδασης κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ στο Barbarella Live Party
Μαζί με τους AU REVOIR
Κάθε Παρασκευή & Σάββατο

Barbarella Live Party, Βασ. Ηρακλειου 43, Θεσσαλονίκη 546 23
Tηλ: 231 022 7444. Η Πέγκυ Ζήνα στο Barbarella Live Party