Περπάτησε για λογαριασμό της L’oreal πάνω σε μια πλωτή πασαρέλα 60 μέτρων φτιαγμένη μέσα στον Σικουάνα ποταμό. Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει με την Longoria & Kroes στο Παρίσι.

Το όνειρό της πραγματικότητα έκανε η Δούκισσα Νομικού και όχι μόνο βρέθηκε στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας και τη L’oreal αλλά περπάτησε και σε πλωτή πασαρέλα πάνω από τον Σικουάνα. Μάλιστα έβγαλε φωτογραφίες με την Eva Longoria και το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret  Doutzen Kroes.Doukissa

Η εκθαμβωτική Δούκισσα έζησε την απόλυτη εμπειρία  καθώς  στο πλαίσιο της εβδομάδας Μόδας του Παρισίου, περπάτησε σε ένα custom-made catwalk, 60 μέτρων, σε μια once-off πλωτή κατασκευή μέσα στον Σικουάνα ποταμό. Συγκεκριμένα, στο εμβληματικό Le Défilé Fashion Show, της L’ Oréal Paris.

Στην ίδια πασαρέλα περπάτησαν οι Doutzen Kroes, Eva Longoria, Andie McDowell κ.α. Η Δούκισσα έκλεψε τις εντυπώσεις έξι μόνο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της Σάββα.
Η παρουσίαστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες και βίντεο από τα όσα βίωσε στο Παρίσι. Μάλιστα πόζαρε στο πλευρό της Doutzen Kroes και ανέβασε το στιγμιότυπο στα social media.