10ο HamFest 2018 Θεσσαλονίκης – 10η επετειακή Ραδιοερασιτεχνική συνάντηση

10ο HamFest 2018 Θεσσαλονίκης – 10η επετειακή Ραδιοερασιτεχνική συνάντηση.Με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων πετυχημένης διοργάνωσης του Ηam Fest στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η TARG θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν το ΗamFest διοργανώνει μια εκδήλωση – γιορτή για όλους τους φίλους του ραδιοερασιτεχνισμού. Μεγάλους και μικρούς, με μεγάλες εκπλήξεις και απίστευτα δώρα.

Ενημερωθείτε για τις δράσεις της ΤARG. Λάβετε μέρος στη μεγάλη κλήρωση με τους τυχερούς λαχνούς που θα αποκτήσετε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όπου 1 μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα ICOM IC-7300!

Info
10 χρόνια Hamfest – 10 χρόνια μαζί
Πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά
Είσοδος απο την οδό Λαγκαδά – απέναντι απο Δημαρχείο Σταυρούπολης

9 Σεπτεμβρίου 2018
07.00 – 15:00
Δωρεάν είσοδος για όλους

Ποια είναι η TARG (Thessaloniki Amateur Radio Group).
Η «Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλονίκης» ιδρύθηκε το 2005 από έναν πυρήνα 38 ιδρυτικών μελών. Ενώ σήμερα τα μέλη της αριθμούν πάνω από 100.

Οι ηλικίες των μελών κυμαίνονται από τα 12 μέχρι τα 100 χρόνια και μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, ιδιωτικοί υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιτηδευματίες, υπάλληλοι Σ.Α. κ.λπ.  Η Ομάδα έχει εγκαταστήσει έναν επαναλήπτη φωνής που εκπέμπει στα 439.000 Mhz UHF, και βρίσκεται στη διάθεση της Πολιτικής Προστασίας.

Από τα πρώτα της βήματα, η «Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλονίκης», έδωσε ιδιαίτερο βάρος στον τομέα της εξάπλωσης του ραδιοερασιτεχνισμού και της προσέλκυσης νέων ραδιοερασιτεχνών. Για το λόγο αυτό και προκειμένου να διευκολύνει τους ενδιαφερόμενους στις εξετάσεις που οργανώνονται δύο φορές το χρόνο από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, προσφέρει δωρεάν θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε υποψήφιους ραδιοερασιτέχνες. Τα μαθήματα διαρκούν δύο περίπου μήνες και γίνονται στο εντευκτήριο της λέσχης σε ειδικά διαμορφομένο χώρο διδασκαλίας.

Όλα αυτά τα χρόνια η Oμάδα συνέβαλε στην προετοιμασία υποψήφιων ραδιοερασιτεχνών, έλαβε μέρος σε ποικίλες εκδηλώσεις και πέτυχε τις πρώτες θέσεις σε πολλούς ελληνικούς και ξένους διαγωνισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2009 διοργανώνει το Ham Fest Θεσσαλονίκης.
Αυτή τη στιγμή η TARG όσον αφορά τις δραστηριότητές της, βρίσκεται ανάμεσα στους πρώτους ραδιοερασιτεχνικούς συλλόγους.

Τέλος, χαρακτηριστική είναι η αφοσίωση και η υποστήριξη των μελών και φίλων της Ομάδας καθώς και η άριστη συνεργασία μεταξύ αυτών.

10ο HamFest 2018 Θεσσαλονίκης – 10η επετειακή Ραδιοερασιτεχνική συνάντηση.