Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Μαριάννας Τόλη!.

marianna tolh 5

Η Μαριάννα Τόλη στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

 

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει τον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον θάνατο της Μαριάννας Τόλη

η οποία «έφυγε» από τη ζωή το Σάββατο νικημένη από τον καρκίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου.

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε σκληρή μάχη, αθόρυβα και απίστευτη δύναμη και αξιοπρέπεια, όπως έκανε σε όλη της ζωή, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικήτρια.

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση έγινε τον περασμένο Απρίλιο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου είχε πάει στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο Ηλίθιος» με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

1Όσα είχε πει για τον γιο της

Σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις, στο περιοδικό Λοιπόν το 2017, η Μαριάννα Τόλη είχε αναφερθεί και στον μοναχογιό της και στην επιλογή της να κάνει μόνο ένα παιδί.

«Παρ’ όλη την αγάπη που έχω στα παιδιά, αποφάσισα να κάνω μόνο ένα παιδί, γιατί αυτό το δώρο ήρθε αργά στη ζωή μου. Ο γιος μου τώρα είναι 21 ετών. Πολλοί με ρωτούν αν είναι καλλιτέχνης. Είναι αμαρτία να επεμβαίνεις στις επιθυμίες των άλλων κι έτσι δεν έκανα τίποτα για να ακολουθήσει τα χνάρια μου. Έμαθε μουσική, κιθάρα, αλλά δεν του αρέσουν τα φώτα και για αυτό δεν επεμβαίνω. Προσπαθώ, γενικότερα, να μην επεμβαίνω στις επιθυμίες των άλλων. Και να ήθελα, δύσκολα αλλάζεις σε κάποιον την πορεία που θέλει να χαράξει», είπε.

Μάλιστα τότε είχε αποκαλύψει ότι ζητά τη γνώμη του γιου της για διάφορα θέματα που την απασχολούν, ενώ δεν είχε κρύψει και τον προβληματισμό της για την κρίση που περνούν στην εποχή μας οι ανθρώπινες σχέσεις.

«Νοσταλγώ το παρελθόν, γιατί η κάθε μας μέρα ήταν σαν να τη ζούσαμε για πρώτη φορά. Είμαστε οι εξερευνητές της ίδιας μας της ζωής», είχε πει. Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Μαριάννας Τόλη!