Πάολα: Η τραγουδίστρια στο Βινύλιο!.

Αυτή τη φορά, στο Vinylio Tv Show, ζωντανά και ακουστικά η PAOLA!
Όπως δεν την έχετε ξαναδεί, όπως δεν την έχετε ξανακούσει, κόντρα στο έως τώρα ρεπερτόριό της, την Τρίτη, 23 Απριλίου, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, στον ΣΚΑΪ ΤV!

Πάολα Η τραγουδίστρια στο Βινύλιο 2Της το είχαν ζητήσει στην εκπομπή με το αφιέρωμα του Διονύση Σαββόπουλου και εκείνη αποδέχθηκε την πρόσκληση.

H Πάολα είναι μια από τις πιο αγαπημένες και περιζήτητες γυναικείες καλλιτέχνιδες του λαϊκού ρεπερτορίου. Και όχι άδικα, αφού ακολουθείται από το φανατικό κοινό της και κάθε εμφάνισή της γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Αυτό άλλωστε έγινε και με τις τελευταίες, χειμερινές της εμφανίσεις στο gazi live με τον Νότη Σφακιανάκη που αποτελούν και το πιο πρόσφατο παράδειγμα.

Την διάσημη τραγουδίστρια τώρα θα δούμε καλεσμένη σε μια από τις πιο αγαπημένες εκπομπές, το Βινύλιο με τον Αντώνη Κανάκη. Πότε; Την Μεγάλη Τρίτη, 23 Απριλίου θα εμφανισθεί στο Βινύλιο, όπου θα μιλήσει για όλα αλλά και θα ερμηνεύσει επιτυχίες της.

Παράλληλα, αναμένουμε τα επόμενα βήματα της Πάολα, τις επόμενες εμφανίσεις της σε κάποια πίστα.

Πάολα: Η τραγουδίστρια στο Βινύλιο!

VINYΛΙΟ, Πάολα, 23/04/2019

Αυτή τη φορά, στο Vinylio Tv Show, ζωντανά και ακουστικά η PAOLA! Όπως δεν την έχετε ξαναδεί, όπως δεν την έχετε ξανακούσει, κόντρα στο έως τώρα ρεπερτόριό της, την Τρίτη, 23 Απριλίου, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, στον ΣΚΑΪ ΤV!

Gepostet von Vinylio Tv Show am Donnerstag, 18. April 2019