ACRO CLUB | Γιώργος Σαμπάνης | Κάθε Παρασκευή και Σάββατο‎

acroΗ χειμερινή σεζόν βρίσκεται εδώ με τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης

να είναι πανέτοιμα για να αποτελέσουν τους κορυφαίους προορισμούς και για την φετινή μας διασκέδαση.

Το live clubbing βρίσκεται στην πρωταγωνίστρια γραμμή της νυχτερινής Αθήνας τα τελευταία χρόνια, με το αθηναικό οινό να το επιλέγει φανατικά, αφού συνδυάζει την αίγλη των αγαπημένων όλων μας μπουζουκιών, με τα ξεσηκωτικά στοιχεία που έχει το clubbing.

Ένα από τα κορυφαία λοιπόν μαγαζιά που εκπροσωπούν αυτή την επιτακτική πλέον τάση στο έπακρον, είναι το σπουδαίο Acro club. Ενα μαγαζί που έχει χαράξει την δική του πορεία στον νυχτερινό χάρτη της Αθήνας, όντας στο νούμερο ένα προορισμό για κάθε χειμώνα, την Παραλιακή του χειμώνα ουσιαστικά, το Γκάζι.acro1

To Acro λοιπόν

είναι από τα σπουδαιότερα νυχτερινά hotspot της διασκέδασης μας και ένας κορυφαίος προορισμός για όποιον επιθυμεί να γίνει μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας live clubbing.

Έτσι, τοποθετημένο στην πιο αγαπητή και λαοφιλή γειτονιά της Αθήνας, τον Κεραμικό, στέκεται επιβλητικά και για ακόμα μια χρονιά έρχεται για να θέσει τον πήχη της ψυχαγωγίας μας πολύ ψηλά και το κάνει ήδη με τεράστια επιτυχία.

Φυσικά, το μουσικό τιμόνι κρατάει ο ταλαντούχος τραγουδιστής και μουσικός Γιώργος Σαμπάνης 2018 για ακόμα μια χρονιά, ανεβάζοντας τον πήχη της ψυχαγωγίας στον ύψιστο βαθμό.

Το Acro τώρα, με την άρτια εξυπηρέτηση που προσέφερε και τον τελευταίας τεχνολογίας ηχητικό εξοπλισμό, πήγε την νέα τάση της διασκέδασης, live clubbing, ένα βήμα παραπέρα. Κατάφερε να ελιχθεί άψογα μουσικά, ανάμεσα σε ροκ, pop, έντεχνα και αισθαντικά στοιχεία, ξεσηκώνοντας όλους τους θαμώνες, που κάθε χρόνο γίνονται όλο και περισσότεροι.

Αποτελεί έναν χώρο, με υπέροχα δομικά χαρακτηριστικά, όπως επίσης διακρίνεται και για το πόσο οικεία και ζεστά κάνει να νιώθουν οι θαμώνες του. Η χωρητικότητα του επιτρέπει, σε πάρα πολύ κόσμο να το επισκεφτούν για να απογειώσουν την διασκέδαση τους, καθώς είναι πολυδιάστατο, με τρεις ορόφους, καναπέδες, τραπέζια, αλλά και μία μεγάλη μπάρα, για να ικανοποιήσει όποιον τρόπο επιλέξει ο κάθε θαμώνας για να απολαύσει το πρόγραμμα.

Συντέλεσε στην δημιουργία του πιο όμορφου live clubbing σκηνικού, την νέα τάση που επιτάσσει η εποχή, με αποτέλεσμα να χριστεί ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για την διασκέδαση μας, συνδυάζοντας στοιχεία από κλασσικά μπουζούκια, αλλά και από τα πιο δυνατά club, με το κοινό της πρωτεύουσας να το χρίζει μία από τις must επιλογές σου και για τη φετινή σεζόν.

ACRO CLUB | Γιώργος Σαμπάνης | Κάθε Παρασκευή και Σάββατο‎

acro3

Acro club ίσον Γιώργος Σαμπάνης.

όλοι το γνωρίζουν αυτό. Και έτσι, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Ο δημοφιλής και αγαπητός τραγουδιστής της καρδιάς μας, επέστρεψε στο στολίδι του Κεραμικού για να προκαλέσει τον πανικό που μόνο εκείνος γνωρίζει πώς γίνεται.

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα μουσικά και νυχτερινά δρώμενα, φάνηκε πως είχε έρθει για να μείνει και έτσι και έγινε. Ο Γιώργος Σαμπάνης αποτέλεσε αμέσως έναν δημιουργό που σπουδαίοι καλλιτέχνες εμπιστεύτηκαν να τους χαρίσει κομμάτια του και έναν τραγουδιστή που πολλές νυχτερινές σκηνές αποφάσισαν να του δώσουν βήμα να αναδείξει το ταλέντο του, και έτσι και έκανε.

Το θέμα είναι όμως, ότι αποτέλεσε έναν από τους πιο αγαπητούς ερμηνευτές της γενιάς του, με το φανατικό κοινό του να αυξάνεται συνεχώς και αν μας ρωτάτε δικαίως. Όντας πολυτάλαντος και εξαιρετικά δημιουργικός, συνδυάζει πάρα πολλά στοιχεία σε έναν άνθρωπο.

Άψογος ερμηνευτής, στιχουργός, perfomer, και μουσικοσυνθέτης, έχει απογειώσει όλα τα συναισθήματα, με το μοναδικό μέταλλο της φωνής τουκαι την αισθαντική χροιά του.  Η χημεία του με το Acro ήταν κάτι το μαγικό και τον έκανε να το μετατρέψει ως το μόνιμο μουσικό του σπίτι, αφού και φέτος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, Γιώργος Σαμπάνης και Acro club αποτελούν το νούμερο ένα προορισμό για να φτάσουμε τη διασκέδαση μας στο ζενίθ της.

ACRO CLUB | Γιώργος Σαμπάνης | Κάθε Παρασκευή και Σάββατο‎

acro4

Στην ομάδα του

Acro Σαμπανης προστίθεται  η Αντωνέλα και ο Steven αλλά το απόλυτο special surprise της νυχτερινής Αθήνας είναι ένα..  Ο super guest star του Acro για φέτος θα είναι ο star των 80’s και 90’s, Κώστας Μπίγαλης.

Ο Κώστας Μπίγαλης είναι αναμφίβολα ένας showman και όπου και αν εμφανίζεται, ένα είναι το σίγουρο. Θα περάσεις πολύ καλά, αφού ποιος δεν θέλει να γίνει μέρος του πιο ξεσηκωτικού πάρτι της πόλης; Έτσι με το που μαθεύτηκε το ότι θα εμφανίζεται ξανά στα νυχτερινά δρώμενα της πόλης  οι προσδοκίες ανέβηκαν στα ύψη και το αποτέλεσμα όχι μόνο δικαίωσε την αναμονή μας, αλλά ξεπέρασε και κάθε πρόβλεψη μας για αυτό το μαγικό και ανατρεπτικό μουσικό «πάντρεμα» .

Τέλος, στα decks του ακρο σαμπανης, θα βρίσκεται ξανά η εκρηκτική Ράνια Κωστάκη, όπου δίνει στα διαλείμματα του live το καλύτερο και πιο ξεσηκωτικό άρωμα. ACRO CLUB | Γιώργος Σαμπάνης | Κάθε Παρασκευή και Σάββατο‎