Ραδιο Μελωδικος

Blog
09 Ιούνιος 2017

Γιώργος Τσαλίκης – Σαντορίνη – Ομόνοια

  •  
  •  

Γιώργος Τσαλίκης – Σαντορίνη – Ομόνοια

Άλλη μία ανατρεπτική και ευχάριστη συνεργασία μας επιφυλάσσει ο Γιώργος Τσαλίκης γι΄ αυτό το καλοκαίρι. Μετά τον « Γιατρό» που κυκλοφόρησε και σάρωσε στο YouTube ο Γιώργος έρχεται με το πιο ραδιοφωνικό και καλοκαιρινό τραγούδι της καριέρας του. ερχεται στο  Μελωδικος ραδιο

Αυτή τη φορά ο σπουδαίος Χρήστος Δάντης υπογράφει τη μουσική στους υπέροχους στίχους του Νίκου Σαρρή ( ο οποίος στο παρελθόν είχε χαρίσει στον Γιώργο το καταπληκτικό τραγούδι «Στα πλήκτρα του κορμιού σου») και « αλλάζουν» την Ομόνοια και την κάνουν Σαντορίνη!

Το τραγούδι « Σαντορίνη – Ομόνοια» αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη τόσο με την χαρακτηριστική και ανεβαστική μουσική του όσο και με τον ανατρεπτικό του στίχο.

Ο τίτλος του .. Σαντορίνη-Ομόνοια . Ο Γιώργος Ταξίδεψε μέχρι την Σαντορίνη , πήγε φυσικά και στην Ομόνοια και έκανε τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού , το οποίο θα ανέβει στο YouTube το Σάββατο 17 Ιουνίου και θα εντυπωσιάσει με την εικόνα του.

Την ενορχήστρωση έκανε ο Κωνσταντίνος Παντζής με τον Χρήστο Δάντη και το τραγούδι κυκλοφορεί από την Spin Records σε συνεργασία με την Gabi music ( Haperis Productions) Με το Χρήστο συνεργαζόμαστε πρώτη φορά και χαίρομαι τοοοοσο πολύ γιατί είναι τεράστιος τραγουδιστής και υπέροχος δημιουργός !
Με τον υπερταλαντούχο Νίκο Σαρρή είχαμε «βρεθεί» παλιότερα όταν μου χάρισε μαζί με τον επίσης σπουδαίο Κώστα Μηλιωτακη το πιο ωραίο και ιδιαίτερο τραγούδι της καριέρας μου το «στα πλήκτρα του κορμιού σου »
Με τον Κωνσταντίνο Παντζη που ενορχήστρωσε μαζί με το Χρήστο το κομμάτι έχουμε μια τεράστια πορεία δημιουργίας και αγάπης 20 χρόνια τώρα …
Ευχαριστώ για το υπέροχο τραγούδι !
Χρήστο , Νίκο ,Κωνσταντίνε πάμε δυνατά ?
Μάριε … Εσυ ξέρεις ?
Βασω ..φέτος το κέντρο της Αθήνας θα είναι πιο όμορφο
Γιατί Σαντορίνη θα γίνει η Ομόνοια

Ακούστε το teaser εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=fJE13TnTVtQ

Διαβαστε ακομη...
|
Inline
Inline