Ραδιο Μελωδικος

Blog
20 Σεπτέμβριος 2017

Ο Γιώργος Μαυρίδης συνάντησε τον μικρό Νέστορα που γύρισε από την Βοστώνη

  •  
  •  

Η περίπτωση του μικρού Νέστορα από τη Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει το καλοκαίρι το πανελλήνιο με το πρόβλημα υγείας του.

Με τη μεγάλη βοήθεια του κόσμου ο μικρός μπόρεσε και πήγε στην Βοστώνη προκειμένου να χειρουργηθεί και πλέον γύρισε πίσω και είναι καλά.

Το πρώτο μήνυμα της οικογένειας από την Ελλάδα αναφέρει:

Καλημέρα από Ελλάδα!

Επιστρέψαμε σπίτι μας και οι λέξεις για ακόμα μία φορά δεν μπορούν να περιγράψουν τη χαρά μας. Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στον καθένα ξεχωριστά που βοηθήσατε με κάθε τρόπο το μικρό αυτό άνθρωπο να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην ελπίδα και στο όνειρο. Να ζήσει μια φυσιολογική παιδική ηλικία.

Ο Νέστορας μας, πλέον έχει δίχωρη καρδιά και οξυγόνο σχεδόν 100%. και σε λίγο καιρό θα μπορεί να τρέχει και να παίζει χωρίς φόβο και περιορισμούς. Το ταξίδι όμως δεν σταματά εδώ. Στο άμεσο μέλλον θα χρειαστούν επανέλεγχοι, επαναληπτικες επεμβάσεις, καθετηριασμοί για να μπορέσει η καρδιά του να διατηρηθεί σε φυσιολογικά επίπεδα. Τώρα ο μικρός συνεχίζει την ανάρρωση και την παρακολούθηση. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία.

Όλο αυτό το διάστημα ζήσαμε έντονες στιγμές αγωνίας και φόβου. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να απαντήσουμε σε κάποια μηνύματα καθώς και να συναντήσουμε κάποιους που μας το ζητήσατε. Όμως ο χρόνος ήταν περιορισμένος και οι ανάγκες του παιδιού πολλές.

Σε όλους τους ανθρώπους σε Ελλάδα και Βοστώνη χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που αγκαλιάσατε όλοι μαζί το παιδί μας σαν να ήταν δικό σας. Τόσοι πολλοί, άνθρωποι, ιδρύματα, οργανισμοί, υπουργεία κινητοποιήθηκαν για να πραγματοποιήσει ο Νέστορας αυτό το ταξίδι. Ένα ταξίδι που μας δίδαξε πολλά και θα συνεχίσει να μας διδάσκει τη δύναμη του ΜΑΖΙ. Όλοι σας γενναιόδωροι, μεγαλόψυχοι, σημαντικοί, πολύτιμοι δίπλα μας.

Σας στέλνουμε την αγάπη μας και ένα ακόμα ποιο μεγάλο, ποιο πελώριο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας. Μα, κυρίως από μία μικρή καρδιά που χτυπά δυνατά και τρέχει να προλάβει τη ζωή!

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Κατερίνα, Νίκος, Ιάσωνας και Νέστορας!

Την ίδια ώρα και ο Γιώργος Μαυρίδης ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα στον μικρό Νέστορα έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την συνάντηση που είχε μαζί του.

 

Αναλυτικά έγραψε

Σήμερα δέχθηκα την πιο όμορφη επίσκεψη.
Το αντράκι μας ο Νέστορας γύρισε από Αμερική και είναι καλα.

Επιτέλους θα ζήσει μια φυσιολογική ζωή , θα μπορεί να τρέχει, να παίζει να γελάει και να αγαπάει όπως πρέπει να κάνει κάθε παιδί σε τούτο τον κόσμο.

Φυσικά θα δίνει τον δικο του αγώνα στα επόμενα χρόνια μαζί με τους γονείς του, γιατί καθε χρόνο θα πρέπει κάνει εξετάσεις για να επιβλέπουν την κατάσταση του.
Μελλοντικά θα χρειαστεί ξανα εγχείρηση γιατί μεγαλώνοντας το κορμάκι του θα πρέπει να αλλαχτούν και τα μοσχεύματα.
Μέχρι τότε, ας τον αφησουμε να ζήσει μια φυσιολογική ζωή και να χαρεί με τους συμμαθητές του την νεα σχολική χρονιά και ας ελπίσουμε στο μέλλον να τα θυμάται ολα σαν ενα μικρό παραμύθι. «Μια ολόκληρη χώρα έγινε μια γροθιά για ενα μικρό παιδί» ?

Σας ευχαριστούμε όλους για την πολύτιμη βοήθεια και συνεισφορά σας.

ΥΓ. Η αγαπημένη μου μάσκα πέρασε πλέον στα χέρια του αληθινού «IRON MAN»❤️

Διαβαστε ακομη...
|
Inline
Inline