Γιάννης Χατζής: «Ονειρώδες» | video clip

Αποτελεί προάγγελο της κυκλοφορίας του πρώτου προσωπικού ψηφιακού του album, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από το Ogdoo Music Group με τίτλο «Τράνζιτ».

Είναι ταλαντούχος μουσικός και τραγουδοποιός, εκ Θήβας ορμώμενος. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο ΕΜΠ και είναι από τους νέους και ικανούς ανθρώπους μας, που τους χαίρεται πλέον το εξωτερικό μια και ζει και εργάζεται πλέον στην Ολλανδία.

Ωστόσο το τραγούδι «Ονειρώδες», όπως και ο επερχόμενος δίσκος στο σύνολό του, είναι ελληνικής κατασκευής και μάλιστα τον έχουν επιμεληθεί μαέστροι του είδους.

Οι στίχοι, η μουσική και η ερμηνεία είναι του ίδιου του δημιουργού, ενώ την παραγωγή και την ενορχήστρωση υπογράφουν οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες, Μανώλης Φάμελλος και Βαγγέλης Μαρκαντώνης

Ο Γιάννης Χατζής επηρεασμένος από τη folc/americana και άλλα είδη μουσικής, δημιουργεί τραγούδια σε ελληνικό στίχο και πινελιές από τα αγαπημένα εγχώρια ακούσματα του.

Το τραγούδι «Ονειρώδες», με το οποίο στην ουσία παρουσιάζεται στο κοινό, έχει πρωτότυπο ήχο και ρυθμό που παρασύρει να τον ακολουθήσεις.

Σε μια εποχή που το τραγούδι τείνει να ομογενοποιηθεί, ανακατεύοντας άκριτα, συστατικά διαφορετικών μουσικών τάσεων, ο Γιάννης Χατζής εμφανίζεται με ένα ιδιαίτερο αναγνωρίσιμο ύφος, στίχο καίριο, ζωντανό και κάποιες φορές αυτοσαρκαστικό.

Διαθέτοντας χιούμορ, φαντασία, ευαισθησία και όμορφη φωνή, ξεδιπλώνει το δημιουργικό του χάρισμα, παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερο, εύθυμο, ερωτικό τραγούδι αποδεσμευμένο από τη λογική και με τη φαντασία ελεύθερη, που σίγουρα θα σας κερδίσει!

Το «Ονειρώδες» συνοδεύεται από ένα πρωτότυπο video clip που έχει δημιουργήσει η ταλαντούχα Κατερίνα Παναγιωτοπούλου και στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Gabriel Cinti (ArtEZ University of the Arts).

«Ονειρώδες»

Mουσική – Στίχοι: Γιάννης Χατζής
Βαγγέλης Μαρκαντώνης: κιθάρες, slide, μαντολίνο, μπάσο, μπάντζόλα, φωνητικά
Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα
Αγγελική Ζούπα: Φλάουτο
Οι ηχογραφήσεις και οι μίξεις έγιναν από τον Βαγγέλη Μαρκαντώνη

Το mastering έγινε από τον Βασίλη Κορρέ (Studio Sierra)
Η παραγωγή και η ενορχήστρωση έγιναν από τον Μανώλη Φάμελλο και τον Βαγγέλη Μαρκαντώνη

Δημιουργός του video clip: Katerina Panagiotopoulou, παίζει ο Gabriel Cinti (ArtEZ University of the Arts)

Δείτε το video clip εδω.