Γιάννης Βασιλείου – Μεθάω με έρωτα | Νεο τραγουδι.

Γιάννης Βασιλείου - Μεθάω με έρωτα 1Ο Γιάννης Βασιλείου έχει τραγουδήσει κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες και μας έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές διασκέδασης.

Eπιστρέφει δυναμικά στην δισκογραφία με ολοκαίνουργιο τραγούδι που έχει τα τίτλο “Μεθάω με έρωτα”, σε στίχους και μουσική που υπογράφει ο ίδιος!

Ο διαχρονικός ερμηνευτής με τις αναρίθμητες επιτυχίες στο ενεργητικό του, υπόσχεται να προκαλέσει αίσθηση για ακόμη μία φορά και να μας κάνει να ανεβάσουμε την ένταση στα ύψη!

Η κυκλοφορία της νέας του επιτυχίας επισφραγίζει την έναρξη της συνεργασίας του με την Spark Records, η οποία αποτελεί την νέα δισκογραφική του στέγη και στέκεται αρωγός στα επόμενα καλλιτεχνικά του σχέδια, που στόχο έχουν να επαναπροσδιορίσουν την διασκέδαση και να μας εκπλήξουν!

Την διεύθυνση παραγωγής υπογράφει ο Βαγγέλης Αραβαντινός, την επιμέλεια παραγωγής η Tάνια Σακκά, ενώ η μίξη ανήκει στον Γιάννη Θάνο.

Με αυτό το τραγούδι, ο Γιάννης Βασιλείου ανακοινώνει και την συνεργασία του με την Spark Records.

Με την χαρακτηριστική φωνή του και τον μοναδικό του ρυθμό επέστρεψε με νέο τραγούδι που θα ξεσηκώσει.Ο τίτλος του νέου τραγουδιού  είναι “Μεθάω με έρωτα” και υπογράφει ο ίδιος τους στίχους και την μουσική.

Ακουστε το τραγουδι εδω.

Γιάννης Βασιλείου – Μεθάω με έρωτα | Νεο τραγουδι

Στίχοι-Μουσική :Γιάννης Βασιλείου
Μίξη:Γιάννης Θάνος
Δ/νση παραγωγής :Βαγγέλης Αραβαντινός
Επιμέλεια παραγωγής:Τάνια Σακκά


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το melodikos.gr! Ειναι παντού!