Πλατινένια απονομή για τον Γιάννη Πλούταρχο!

Πλατινένια απονομή για τον Γιάννη Πλούταρχο! Ακόμα μια επιτυχία μετρά ο καλλιτέχνης στη μακρόχρονη πορεία του χάρις στον τελευταίο του δίσκο «Τραγούδια Ακατάλληλα» που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες και μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες όπως είναι τα τραγούδια «Σ’ Έχω Ανάγκη», «Όταν Αγαπάς», «Βασιλιάς Της Μοναξιάς Μου».

Η απονομή του δίσκου θα γίνει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου από τη δισκογραφική του εταιρεία Panik Platinum και ώρα 20:30.

Παράλληλα, αναμένουμε με αγωνία την επόμενη συνεργασία του επί πίστας, που θα είναι μια από τις πιο ξεχωριστές του μέχρι σήμερα. Θα συναντηθεί μουσικά με τον Βασίλη Καρρά για πρώτη φορά, στην πίστα της Ιεράς Οδού. Δες παρακάτω και την ανάρτηση που είχε κάνει ο ίδιος κάνοντας γνωστή τη συνεργασία του αυτή που πραγματικά περιμένουμε να δούμε με μεγάλη αγωνία.

Πλατινένια απονομή για τον Γιάννη Πλούταρχο

Η Ιερά Οδός, παρουσιάζει … την μεγαλύτερη συνεργασία – έκπληξη για την σεζόν Χειμώνας 2019-2020!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

Ένας ανεπανάληπτος χειμώνας, μοναδικής αυθεντικής λαϊκής διασκέδασης, μας περιμένει με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Βασίλη Καρρά και του Γιάννη Πλούταρχου!
Μια συνεργασία – έκπληξη με τους απόλυτους πρωταγωνιστές στην διασκέδαση της πρωτεύουσας, που θα αναδείξουν και τον φετινό χειμώνα την Ιερά Οδό, τον καλύτερο προορισμό διασκέδασης!


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram Aκολουθήστε μας στο twitter. Και κάντε εγγραφή στο καναλι μας στο youtube. Γιατί το melodikos.gr. Ειναι παντού!