«Έχω Εσένα»: Ο Γιάννης Πάριος – Κυκλοφορεί τη νέα δισκογραφική δουλειά του!.

«Έχω Εσένα»: Ο Γιάννης Πάριος - Κυκλοφορεί τη νέα δισκογραφική δουλειά του!Το νέο cd του Γιάννη Πάριου

κυκλοφορεί αποκλειστικά με τη Realnews την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου!

«Εχω εσένα» είναι ο τίτλος της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Γιάννη Πάριου από τη ΜΙΝΟΣ-ΕΜΙ, που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου αποκλειστικά με τη Realnews.

Ο Γιάννης Πάριος

μετά από αρκετά χρόνια μοναχικής δημιουργικής πορείας, συνεργάζεται με αγαπημένους φίλους δημιουργούς, σε ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ με 12 υπέροχα τραγούδια.

Στη μεγάλη αυτή παρέα συνθετών και στιχουργών, για πρώτη φορά συμμετέχει ο Σταμάτης Κραουνάκης χαρίζοντας στον Γιάννη Πάριο δύο υπέροχα τραγούδια σε στίχους Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, με στίχο της Παυλίνας Βουλγαράκη

μας εκπλήσσει δίνοντας ένα λαϊκό τραγούδι στον μεγάλο ερμηνευτή και ο Χρήστος Κυριαζής, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Γιώργος Μουκίδης, ο Δήμος Αναστασιάδης με τη Λίνα Δημοπούλου δίνουν μέσα από τα τραγούδια τον καλύτερο εαυτό τους.

giannhs parios 4

Τέλος ο ίδιος συνθέτης-στιχουργός -τραγουδιστής

παντοτινά ερωτικός, μελοποιεί τις δικές του καθημερινές ιστορίες με εξωστρέφεια και αμεσότητα, εκφράζοντας συναισθήματα που ακουμπούν τον καθένα μας και φτιάχνοντας εικόνες αληθινές, που συμβαίνουν στις ζωές όλων μας.

Το υπέροχο ντουέτο πατέρα -γιού, που δίνει και τον τίτλο του album, «Έχω εσένα», σε μουσική του Χάρη Βαρθακούρη και στίχους του Γιάννη Πάριου θα σας συγκινήσει…

«Εχω εσένα» – Γιάννης Πάριος

Κυκλοφορεί αποκλειστικά με τη Realnews την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου.

Ακουστε το τραγουδι εδω.

«Έχω Εσένα»: Ο Γιάννης Πάριος – Κυκλοφορεί τη νέα δισκογραφική δουλειά του