Γιώργος Μουκίδης: Ερχεται στο Trii Art Stage απο 9 Μαΐου
Γιώργος Μουκίδης 6Μετατιθεται απο τις 2 Μαΐου για τις 9 Μαΐου η έναρξη των εμφανίσεων του Γιώργου Μουκίδη στο Trii Art Stage.
.
Αυτό ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες ο συνθέτης – ερμηνευτής, Γιώργος Μουκίδης, για την έναρξη των εμφανίσεων του στο Trii Art. Πριν τις καλοκαιρινές συναυλίες που έχει προγραμματίσει στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
.
Ο λόγος της αναβολής είναι οτι :«δεν είναι ακόμη έτοιμοι τεχνικά και δεν προλαβαίνουν να προετοιμαστούν σωστά για αυτά που σκέφτονται να παρουσιάσουν».
.
Μαζί του θα είναι οι : Σμαραγδή Μπούσουλα, Βασίλης Αρμένης , Τέλης Καυκάς, Βασίλης Διαμαντής, Μάριος Παπούλιας και Βασίλης Κουτσολέος.
Ο χώρος της παράστασης είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ μεγάλο σαλόνι με πίνακες ζωγραφικής στους τοιχους, ξύλινο πάτωμα και εσωτερική ξύλινη σκάλα.
.
Το Trii art Stage, είναι ένας πολύ ιδιαίτερος ιστορικός χώρος και έχει διαμορφωθεί ειδικά για τις μουσικές παρουσιάσεις. Με τον Παύλο Πανταζόπουλο να ρυθμίζει τον ήχο και τον Μιχάλη Φυρογένη στα φώτα.
.
Το οίκημα στο οποίο στεγάζεται ο συγκεκριμένος χώρος είναι ενα νεοκλασικό του 1830 (στο μακρινό παρελθόν διέμενε εκει ο υπασπιστής του Βασιλέα Όθωνα) και βρίσκεται επί της οδού (πεζόδρομος) Δράκου στον αριθμό 9,στο Κουκάκι. Στο ίδιο κτίριο λειτουργεί cafe και wine bar στο ισόγειο. Γκαλερί και σχολή καλών τεχνών.
.
Γιώργος Μουκίδης 4
Γιώργος Μουκίδης: Στο Trii Art Stage απο 9 Μαΐου
Γιώργος Μουκίδης 5