Μετά την επίσημη κυκλοφορία του τελευταίου της Digital Single “La Bambola” που κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Με ραδιοτηλεοπτικές και διαδικτυακές συνεντεύξεις, πολλά άρθρα και δημοσιεύσεις. Εύα Μπάιλα | Νέο Digital Single – La Bambola – Remix by Πέτρος Καρράς

eya mpaila la bambola petros karras

Συνεχίζει την συνεργασία της με την InSideOut Music Web Promotion και επιστρέφει δυναμικά με το νέο Remix του τραγουδιού μέσα από την συνεργασία της με τον Πέτρο Καρρά.  Ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς η υπογραφή του βρίσκεται στα πιο επιτυχημένα remixesγνωστών επιτυχιών. Ελπίζοντας το τραγούδι να βρει το δρόμο του και να ακουστεί σε όλα τα Café – Bar – Club της χώρας.

Εύα Μπάιλα | Νέο Digital Single – La Bambola – Remix by Πέτρος Καρράς

Ακουστε το remix εδω.

Press Release

Η InSideOut music web promotion με χαρά υποδέχεται την Εύα Μπάιλα στο δυναμικό της, μια τραγουδίστρια που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα χώρας, έχοντας αρκετές πετυχημένες επίσημες κυκλοφορίες και σημαντικές συνεργασίες με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες όπως, Γιάννης Πάριος, Νότης Σφακιανάκης, Πασχάλης Τερζής, Σάκης Ρουβάς, Δέσποινα Βανδή κ.α. Σήμερα έχοντας στις αποσκευές της όλες εκείνες τις εμπειρίες και την ωριμότητα που χρειάζεται, έρχεται και μας παρουσιάζει το νέο της Digital Single με τίτλο «La Bambola», μια ιδιαίτερη πρόταση μέσα από την συνεργασία της με τον Giannis Skoula, ο οποίος εμπνεύστηκε και υλοποίησε όλο το εγχείρημα της διασκευής σε στίχους του Σωτήρη Μπίσδα, θέλοντας να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και στα μουσικά δρώμενα της χώρας, ελπίζοντας να αγαπηθεί το τραγούδι το ίδιο και από το κοινό, που είναι και ο τελικός αποδέκτης.