Εύα Βενέτη ανάβει «φωτιές» στην πίστα του | Voice live Stage.

Εύα Βενέτη 5Η Εύα Βενέτη σημαίνει Φωνή, Μελωδία, Στίχος. Αλλά, επειδή το μόνο υλικό που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι φωτογραφικό, θα επικεντρωθούμε στην εκρηκτική της εμφάνιση. Η Όμορφη και Ταλαντούχα τραγουδίστρια επέστρεψε στην πόλη της μιας και τα τελευταία χρόνια την έχει κερδίσει η αθήνα, και οχι μόνο !

Την Παρασκευή έκανε πρεμιέρα στο πλευρό του Μάκη Δημάκη και του Κώστα Μαρτάκη στο Voice live Stage όπου τίμησε όλη η θεσσαλονίκη στο πρώτο τους διήμερο .. Προλάβετε τους γιατί ειναι για λίγες εμφανίσεις μόνο και τα Sold Out ειναι σίγουρα κάθε Παρασκευή και Σάββατο ..

Η Εύα Βενέτη έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο με την εμφάνισή της όσο και με την γνήσια λαϊκή της φωνή. Αν κι βρίσκεται λίγα χρόνια στον χώρο του τραγουδιού έχει σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό της. Ο Βασίλης Καρράς την είχε στο πλευρό του για δυο ολόκληρα χρόνια, στο Vox με τον Πάνο Καλίδη δεν πέρασε απαρατήρητη, ενώ έχει εμφανιστεί στο πλευρό του Στέλιου Διονυσίου, της Έλλης Κοκκίνου, του Κώστα Καραφώτη, του Κωνσταντίνου Αργυρού, της Στέλλας Καλλή και της Λένας Παπαδοπούλου.Εύα Βενέτη 2

Η Εύα Βενέτη η οποία ανεβαίνει στην πίστα

και φυσικά συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω της, όχι μόνο για την φωνή της αλλά και και με την εκρηκτική της εμφάνιση.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο δίνουμε ραντεβού στο Voice Live Stage

Δειτε video clip απο την πρεμιερα εδω.

Μαγική η πρεμιέρα στο Voice Live Stage σήμερα η συνέχεια ! #maximikardia #thessaloniki #voicelivestage

Gepostet von Eva Veneti am Samstag, 9. Februar 2019

Εύα Βενέτη ανάβει «φωτιές» στην πίστα του | Voice live Stage

Εύα Βενέτη 1