Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Αντώνης Ρέμος!

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Αντώνης Ρέμος!. Μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο ανέβασε ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής. Προκαλώντας ανησυχία στους θαυμαστές του.

Ο Αντώνης Ρέμος όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης αμυγδαλών. Με αποτέλεσμα να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες του συναυλίες στην Ευρώπη.

Ο ίδιος ανέβασε φωτογραφία από το νοσοκομείο, συνοδεύοντας τη με τη λεζάντα: «Φιλαράκια μου καλησπέρα. Μόλις τελείωσε η επέμβαση αφαίρεσης αμυγδάλων και ως εκ τούτου δεν θα μπορέσουν να γίνουν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις στην Ευρώπη με τους καλούς μου φίλους».

Ο ίδιος δήλωσε

«Φιλαράκια μου καλησπέρα. Μόλις τελιωσε η επέμβαση αφαίρεσης αμυγδάλων και ως εκ τούτου δεν θα μπορέσουν να γίνουν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις στην Ευρώπη με τους καλούς μου φίλους»

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media έκανε επέμβαση για αμυγδαλές η συγκεκριμένη επέμβαση ήταν προγραμματισμένη και ως εκ τούτου, ακυρώθηκαν όλες οι εμφανίσεις του που ήταν προγραμματισμένες στην Ευρώπη!

Φανερά καταβεβλημένος ο Αντώνης Ρέμος στη φωτογραφία που δημοσίευσε, δέχτηκε «βροχή» από ευχές για περαστικά!

Δείτε την σχετική φωτογραφία

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Αντώνης Ρέμος!