Έρωτας στο Αιγαίο: – Νέο τραγούδι της Κυριακής Δερέμπεη.

Κυριακή Δερέμπεη 2«Έρωτας στο Αιγαίο» ερμηνεύει η Κυριακή Δερέμπεη σε μουσική του Μίμη Πλέσσα και στίχους της Λουκίλας Καρρέρ- Πλέσσα.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο τραγούδι σε νησιώτικο ρυθμό που σίγουρα θα ξεχωρίσει από το πρώτο κιόλας άκουσμα. Αξίζει να σημειωθεί, πως είναι η πρώτη φορά που ο Μίμης Πλέσσας γράφει νησιώτικο τραγούδι και μας ταξιδεύει στο Αιγαίο υμνώντας τις ομορφιές των νησιών μας μέσα από τους στίχους της Λουκίλας Καρρέρ Πλέσσα.

Το τραγούδι «Έρωτας στο Αιγαίο» με την αισθαντική φωνή της Κυριακής Δερέμπεη είναι το δεύτερο single από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο που θα κυκλοφορήσει από την Heaven Art σε σύνθεση Μίμη Πλέσσα.Κυριακή Δερέμπεη 1

Η γλυκιά Κυριακή Δερέμπεη εκτός από τη ρομαντική φωνή της, «ντύνει» μουσικά το «Έρωτας στο Αιγαίο» και με το σαντούρι της!

Ερχεται μετά το Πάσχα το τρίτο single και έπειτα ο ολοκληρωμένος δίσκος, ο οποίος θα είναι πολυμορφικός. Τζαζ στοιχείο, σαντούρι, νοσταλγικές μπαλάντες, ήχοι και αρώματα Αιγαίου και πολλές εκπλήξεις μέσα από τραγούδια διασκευασμένα σε δεύτερη εκτέλεση της Κυριακής αλλά και πολλά φρέσκα τραγούδια γραμμένα για την ίδια την Κυριακή. Που αποτελούν τις πιο πρόσφατες δημιουργίες του κ. Πλέσσα σε στίχο της συζύγου του Λουκίλας.

Ακουστε το τραγουδι εδω.

Έρωτας στο Αιγαίο: – Νέο τραγούδι της Κυριακής Δερέμπεη

ΣΤΙΧΟΙ/LYRICS:

Ξημερώματα στη Χίο
κατεβήκαμε απ’ το πλοίο
Κατεβήκαμε απ’ το πλοίο
στο νησί που πάνε δύο

Κι από κει πήγαμε Κω
και μου είπες μυστικό
Και μου είπες μυστικό
που κρατώ σα φυλακτό

Πώς σε βρήκα με γαλήνη
δειλινό στη Σαντορίνη
Δειλινό στη Σαντορίνη
με τον ήλιο να αργοσβήνει

Κι όταν φτάσαμε στη Νάξο
σου ΄πα πλάι σου θα αράξω
Σου ΄πα πλάι σου θα αράξω
κι ούτε γνώμη δε θα αλλάξω

Συναντήσαμε ένα φίλο
που μας κάλεσε στη Μήλο
Που μας κάλεσε στη Μήλο
Κι από κει πήγαμε Δήλο

Κι όταν φτάσαμε στην Πάρο
βρήκαμε και τον κουμπάρο
Βρήκαμε και τον κουμπάρο
άντρα μου για να σε πάρω
Άντρα μου για να σε πάρω