Ελένη Τζαβάρα – Μαμά & Gigi.

Ελένη Τζαβάρα - Μαμά? & Gigi Η Ελένη Τζαβάρα κυκλοφορεί ένα τραγούδι – μια διαφορετική λαϊκή προσέγγιση του τραγουδιού “Mama?” των Sin boy x Madclip x Ypo x Illeoo και του “Gigi” – Sin boy x Rina. Ένα Medley cover το οποίο θα αγαπήσετε σίγουρα από το πρώτο άκουσμα!

Η Ελένη Τζαβάρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εχει κάνει κλασικές σπουδές στο Ωδείο Αθηνών, η μεγάλη της αγάπη για το τραγούδι ξεκινάει επίσημα από το 2001 σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας δίπλα στον Βαλάντη.

Παράλληλα συμμετέχει στο soundrack των «Νυφών» του Παντελή Βούλγαρη, που φέρουν τη μουσική σφραγίδα του Σταμάτη Σπανουδάκη. Η μεγάλη της αγάπη παραμένει ο χώρος των νυχτερινών μαγαζιών όπου ακολουθούν συνεργασίες όπως αυτή με τον Σταμάτη Γονίδη τον Νότη Σφακιανάκη, Πάνο Κιάμο, Νίκο Μακρόπουλο, Θέμη Αδαμαντίδη, Χρήστο Μενιδιάτη, Λευτέρη Πανταζή, Πέτρο Ιακωβίδη, Γιώργο Παπαδόπουλο καθώς άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες.

Τον χειμώνα του 2014 κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι με τίτλο ”Θα ξαπλώνεις με άλλη” σε μουσική/στίχους του ταλαντούχου καλλιτέχνη Πέτρου Ιακωβίδη καθώς το Βίντεο κλιπ του συγκεκριμένου τραγουδιού υπογράφει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, συνεχίζει την δισκογραφική της πορεία λίγο καιρό αργότερα με το επόμενο τραγούδι της που φέρει τον τίτλο “Η αντρική σου φύση” σε στίχους Μπάμπη Αμοιρίδη και μουσική Χρήστου Ανδριανού & Ανέστη Μενεξέ.

Tον Οκτώβριο του 2018 επιστρέφει δυναμικά και κυκλοφορεί μια δυναμική μπαλάντα με τίτλο “Αυτό θες” στην οποία συμμετέχει και η ίδια σε μουσική και στίχους γράφοντας για πρώτη φορά μαζί με τους Πρόδρομο Μαζλουμίδη και Βασούλα Φύκατα, το βίντεο κλιπ υπογραφή ο Μάϊκ Αραϊτζόγλου.

Η Ελένη Τζαβάρα συνεχίζει δυναμικά στο χώρο με εμφανίσεις εντός και εκτός Αθηνών προκαλώντας το θαυμασμό του κόσμου, δίνει τον καλύτερο της εαυτό κάθε φορά on stage και ο κόσμος της το ανταποδίδει απλόχερα με την αγάπη του ακολουθώντας την σε κάθε της βήμα.

Ακουστε το τραγουδι εδω.

Ελένη Τζαβάρα – Μαμά & Gigi

ΣΤΙΧΟΙ/LYRICS:

200 στη στροφή και με ρωτάνε μαμά (?)
όχι δεν είναι μαμά, να με βρουν οι μπάτσοι ψάχνουν ξανά
θα ‘μαι στον Παναμά κανέναν δεν παίρνω ποτέ σοβαρά, έτσι μου ‘πε η μαμά
200 στη στροφή και με ρωτάνε μαμά (?)
όχι δεν είναι μαμά, μαμά (?) όχι δεν είναι μαμά
κι οι λαϊκοί ακόμα τραγουδάνε μαμά
μη το πεις στο μπαμπά γυρίζω να σε βρω στα ξενυχτάδικα
θα ‘μαι στο Λαγκαδά τα νιάτα σου θα φας μες στα σκυλάδικα… (Ηλία, ρίχτο)
μου το ‘χε πει η μαμά, όχι δεν είναι μαμά
μη το πεις στο μπαμπά, μαμά, μη το πεις στο μπαμπά.

ααα

Τώρα είμαι Gigi baby, φωνάζουν τ’ όνομά μου σαν του Bieber… (το φωνάζω)
τώρα είμαι Gigi baby, στο κρεβάτι μου κοιμούνται strippers… (που ‘χει παει?)
τώρα είμαι Tzavi baby, φωνάζουν τ’ όνομά μου σαν τη Lady… (και ποιά θυσία)
τώρα είμαι Tzavi baby, ραπάρω λαϊκά και κάνω medley.