Νέα επιτυχία για την Ελένη Φουρέιρα: Χρυσή στη Σουηδία και τη Νορβηγία!
Η «εκρηκτική» τραγουδίστρια συνεχίζει να θριαμβεύει στην Ευρώπη.

Ακόμα μία θριαμβευτική επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Ελένη Φουρέιρα, καθώς έγινε χρυσή στη Σουηδία και τη Νορβηγία!

Μετά την Ισπανία, όπου το «Fuego» έχει γίνει πλατινένιο. Η «εκρηκτική» τραγουδίστρια κατέκτησε και τις δύο σκανδιναβικές χώρες!. Στο μεταξύ το «Fuego» συνεχίζει ακάθεκτο την άκρως επιτυχημένη του πορεία στα charts του εξωτερικού και τις ψηφιακές πλατφόρμες. Εχοντας ξεπεράσει τα 65 εκατομμύρια views στο YouTube και τα 45 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Η νέα επιτυχία έρχεται τη στιγμή που η Ελένη συνεχίζει την πολύμηνη sold out περιοδεία της σε πολλές χώρες και λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο international hit της. με τίτλο «Tómame». Το τραγούδι θα βγει από την Panik Records την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου και ταυτόχρονα στο εξωτερικό, σε συνεργασία με τη Sony Music!

foureira

Το «Tómame», με την υπογραφή του Alex Papaconstantinou που συμμετείχε και στο «Fuego». Θα συνοδεύεται από ένα μοντέρνο video clip που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας.

Μία εβδομάδα αργότερα, στις 2 Νοεμβρίου. Η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί ζωντανά στη σκηνή των ισπανικών μουσικών βραβείων «Los40 Music Awards». Τα οποία θα λάβουν χώρα στο «Palacio de Deportes de la Comunidad» της Μαδρίτης.

Νέα επιτυχία για την Ελένη Φουρέιρα: Χρυσή στη Σουηδία και τη Νορβηγία!.