Έλενα Παπαρίζου: Οι Antique επιστρέφουν live για μία και μόνο συναυλία.

Έλενα Παπαρίζου: Οι Antique επιστρέφουν live για μία και μόνο συναυλίαΕίναι επίσημο! Οι ANTIQUE επιστρέφουν LIVE για μία και μόνο συναυλία με αφορμή τα 20α γενέθλιά τους

Μια τεράστια έκπληξη επιφύλασσε η Έλενα Παπαρίζου το πρωί της 25ης Απριλίου, ανακοινώνοντας στα social media της την επανένωση των Antique για μία και μόνο συναυλία τον ερχόμενο Ιούλιο στη Σουηδία.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης, θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή για πρώτη φορά μετά από περίπου 16 χρόνια με αφορμή τα 20α γενέθλια του δημοφιλούς group, που ξεκίνησε την καριέρα του τον Απρίλιο του 1999 και γνώρισε τεράστια πανευρωπαϊκή επιτυχία.

Οι Antique θα εμφανιστούν «για μια και μόνο βραδιά» στο Gothenburg και συγκεκριμένα στο Slottsskogsvallen στις 13 Ιουλίου, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Vi som älskar 90-talet («Who Love’s The 90’s»).

Στο ίδιο φεστιβάλ μάλιστα θα εμφανιστούν και άλλοι καλλιτέχνες που σημείωσαν τεράστια επιτυχία τη δεκαετία των 90′στη Σκανδιναβία: οι Aqua (γνωστοί από την επιτυχία τους “Barbie Girl“). Οι SNAP! (του πασίγνωστου “Rhythm Is a Dancer“). ΟιEiffel 65 (γνωστοί από την επιτυχία “Im Blue“), οι Da Bazz, οι Vengaboys, οι Antiloop, ο DJ Sash!, οι Cascada, οι Right SaidFred, ο Melodi MC, ο Markoolio, η Drömhus, οι Basic Element, ο Mendez, οι Flexx, οι Rob N” Raz featD-Flexοι Me & Myοι N-Tranceοι Cappellaοι Londonbeatο Giorgio Preziosoη Dilba και οι Cut ‘N’ Move.

Δείτε την ανακοίνωση της Έλενας Παπαρίζου στο Instagram: εδω.

Έλενα Παπαρίζου: Οι Antique επιστρέφουν live για μία και μόνο συναυλία